Budgetadministratie

Ben jij als ZZP’er of startende ondernemer op zoek naar een goedkoop administratiekantoor die inzicht geeft in jouw financiële situatie? Dan stellen wij jou graag voor aan Verdoorn Adviesgroep Starter.

Wij kunnen alle taken op financieel gebied uit handen nemen zodat jij tijd overhoudt om je bezig te houden met andere werkzaamheden. Bij ons kun je ervoor kiezen jouw gehele administratie uit te besteden of slecht een gedeelte hiervan. En vervolgens automatiseren wij jouw administratie. Zo bespaar jij zeeën van tijd! Wij werken met vaste prijzen. Dus geen onaangename verrassingen achteraf.

We bieden een all-in pakket, maar maatwerk is natuurlijk ook mogelijk.

Mocht de omvang en complexiteit van jouw administratie in de loop van de tijd toenemen? Dat is voor jou natuurlijk goed nieuws en voor ons geen enkel probleem. Je groeit dan samen met ons naar een ander abonnement van Verdoorn Adviesgroep welke beter aansluit.

Verdoorn Adviesgroep Starter

Met het Verdoorn Adviesgroep Starter abonnement ben jij al een heel eind op weg naar succes. Je krijgt als ondernemer inzicht in jouw financiële situatie. Wij nemen vrijwel alle taken op financieel gebied uit handen zodat jij je kunt bezig houden met wat je het liefste doet: ondernemen! In het abonnement zit het volgende inbegrepen:

✔ Advies- en intakegesprek;
✔ Begeleiding startende onderneming;
✔ Administratie verwerken;
✔ Btw aangifte per kwartaal;
✔ Verkorte jaarrekening;
✔ Aangifte inkomstenbelasting incl. partner;
✔ Kort overleg/advies per e-mail en telefoon;
✔ Nieuwsbrieven per e-mail.

Je hebt al de mogelijkheid om gebruik te maken van dit abonnement voor slechts €65,- per maand exclusief btw. Je bent er dan van verzekerd dat jij je niet meer druk hoeft te maken om de administratie en de volledige focus kunt leggen op andere werkzaamheden. Wel zo makkelijk.

NOAB gecertificeerd

We mogen het NOAB-keurmerk voeren, dus komen van goeden huize. Wist jij dat je namelijk pas NOAB-gecertificeerd kan worden als je als administratie- of belastingadvieskantoor aan een zwaar pakket van eisen voldoet? En dat dit wordt getoetst door een onafhankelijke partij? Hierdoor wordt het NOAB-keurmerk erkend door banken, Belastingdienst en de overheid. Dus, reken maar dat wij dé kwaliteit leveren leveren.

Nog een stapje verder? SnelStart inStap!

Wat kan je met SnelStart inStap?

Naast Verdoorn Advies Starter bieden wij jou voor een klein bedrag van €10,- per maand een abonnement op SnelStart aan voor uw facturering.

Het maken van facturen is in SnelStart inStap makkelijk en snel klaar. Binnen 5 minuten is een rekening de deur uit! Snel verstuurd betekent meestal ook sneller betaald. Je hoeft dus ook minder lang op jouw geld te wachten. De facturen zijn al zo ingericht dat alle wettelijk verplichte informatie erop staat.

Maar daarnaast biedt InStap nog meer handige oplossingen! Geen zorgen meer over losse bonnetjes en inkoopfacturen. Maak er meteen een foto van met jouw smartphone, scan ze in of haal ze uit jouw e-mails en bewaar ze op de juiste plek in jouw administratie. Geen gedoe meer, maar prettig inzichtelijk.

Al jouw artikelen en/of diensten, klanten en leveranciers vul je snel en eenvoudig in via het menu. Zodra jij een bedrijfsnaam invult, haalt het systeem de betreffende gegevens op uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Dat werkt niet alleen snel, maar voorkomt ook fouten.

Vanaf elke locatie heb jij een actueel inzicht in jouw online administratie. Veilig opgeslagen in de cloud en 24/7 beschikbaar. Handig onderweg werken met SnelStart? Download de app!

Stap nu in en profiteer!

✔ Snel en onbeperkt factureren
✔ Jouw facturen ook via iDeal betaald;
✔ Ook btw-verlegd factureren;
✔ Factuur in eigen huisstijl;
✔ Gemakkelijk bonnetjes verwerken;
✔ Eenvoudig relatiebeheer;
✔ Overal online beschikbaar;
✔ Overzichtelijk financieel dashboard;
✔ Gratis en onbeperkt ondersteuning;
✔ Aantrekkelijk laag tarief;
✔ Online met ons samenwerken.

Hoe het werkt

Voordat we voor jou aan het werk gaan beginnen we met een intake. We horen graag wat jouw wensen en verwachtingen zijn en vertellen je vervolgens wat we voor jou kunnen betekenen. Zodra we van start gaan richten we jouw administratie perfect voor je in. Dat is wat we bedoelen met een persoonlijke aanpak.

Een persoonlijke benadering vinden we belangrijk. Wij zijn een goedkoop administratiekantoor, maar bieden de allerbeste service. Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer jij dat ook bent.