Goedkoop online administratiekantoor

Verdoorn Adviesgroep Starter

Als ZZP’er of startende ondernemer op zoek naar een goedkoop administratiekantoor die inzicht geeft in je financiële situatie? Maak kennis met Verdoorn Adviesgroep Starter.

Wij kunnen alle taken op financieel gebied uit handen nemen zodat jij tijd overhoudt om je bezig te houden met andere zaken. Bij ons kun je ervoor kiezen je gehele administratie uit te besteden of een gedeelte ervan. De hele administratie automatiseren we voor je. Zo bespaar jij zeeën van tijd. Wij werken met vaste prijzen. Geen onaangename verrassingen achteraf dus.

We bieden een all-in pakket, maatwerk is natuurlijk ook mogelijk. We werken online met jou samen.

Mocht de omvang en complexiteit van jouw administratie in de loop van de tijd toenemen? Geen probleem, je groeit dan samen met ons mee naar een ander passend abonnement van Verdoorn Adviesgroep.

Inhoud van het abonnement:

Met het Verdoorn Adviesgroep Starter abonnement ben jij al een heel eind op weg naar succes! Je krijgt ondermeer inzicht jouw financiële situatie en we nemen vrijwel alle taken op financieel gebied uit handen, dit zodat jij je kunt bezig houden met wat je het liefste doet: Ondernemen! In het abonnement zit het volgende inbegrepen:

✔ Advies- en intakegesprek;
✔ Begeleiding startende onderneming;
✔ Administratie verwerken;
✔ Btw aangifte per kwartaal;
✔ Verkorte jaarrekening;
✔ Aangifte inkomstenbelasting incl. partner;
✔ Kort overleg/advies per e-mail en telefoon;
✔ Nieuwsbrieven per e-mail.

Je hebt al de mogelijkheid om gebruik te maken van dit abonnement voor slechts €65,- per maand exclusief btw. Je bent dan verzekerd van een ontzorgde administratie tijdens het uitvoeren van jouw werkzaamheden. Wél zo makkelijk.

NOAB gecertificeerd

We mogen het NOAB-keurmerk voeren, dus komen van goeden huize. Je kunt namelijk pas NOAB-gecertificeerd worden als je als administratie- of belastingadvieskantoor aan een zwaar pakket van eisen voldoet. En die worden getoetst door een onafhankelijke partij. Hierdoor wordt het NOAB-keurmerk erkend door banken, Belastingdienst en de overheid. Dus: kwaliteit is gegarandeerd!

Nog een stapje verder? SnelStart inStap!

Wat kan je met SnelStart inStap?

Naast Verdoorn Advies Starter bieden wij u voor een klein bedrag van € 10,00 per maand een abonnement op SnelStart aan voor uw facturering.
Het maken van facturen is in SnelStart inStap makkelijk en snel klaar. Binnen 5 minuten heeft u een rekening de deur uit! Snel verstuurd betekent meestal ook sneller betaald. U hoeft minder lang op uw geld te wachten. De facturen zijn al zo ingericht dat alle wettelijk verplichte informatie erop staat.
InStap biedt nog veel meer handige oplossingen! Geen zorgen meer over losse bonnetjes en inkoopfacturen. Maak er meteen een foto van met uw smartphone, scan ze in of haal ze uit uw e-mails en bewaar ze op de juiste plek in uw administratie.
Al uw artikelen en/of diensten, klanten en leveranciers vult u snel en eenvoudig in via het menu. Zodra u een bedrijfsnaam invult, haalt het systeem de betreffende gegevens op uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Dat werkt niet alleen snel, maar voorkomt ook fouten.
Vanaf elke locatie heeft u een actueel inzicht in uw online administratie. Veilig opgeslagen in de cloud en 24/7 beschikbaar. Handig onderweg werken met SnelStart? Download de app!

Stap nu in en profiteer!

✔ Snel en onbeperkt factureren
✔ Jouw facturen ook via iDeal betaald;
✔ Ook btw-verlegd factureren;
✔ Factuur in eigen huisstijl;
✔ Gemakkelijk bonnetjes verwerken;
✔ Eenvoudig relatiebeheer;
✔ Overal online beschikbaar;
✔ Overzichtelijk fianncieel dashboard;
✔ Gratis en onbeperkt ondersteuning;
✔ Aantrekkelijk laag tarief;
✔ Online met ons samenwerken.

Het is al mogelijk om met jouw bedrijf gebruik te maken van SnelStart inStap voor €10,- per maand exclusief btw.
Mocht je ook zelf jouw boekhouding willen bijhouden, dan kan dit met een aangepast abonnement van €15,- per maand exclusief btw. Hierbij is het factureerprogramma direct inbegrepen!

SnelStart1000x164

Hoe het werkt.

Voordat we voor je aan het werk gaan beginnen we met een intake. We horen graag wat jouw wensen en verwachtingen zijn en vertellen je vervolgens wat we voor jou kunnen betekenen. Zodra we van start gaan richten we jouw administratie perfect voor je in. Een persoonlijke benadering vinden we belangrijk. Wij zijn een goedkoop administratiekantoor, maar bieden de allerbeste service. Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer jij dat ook bent.

‘Een klant wordt een vriend waarmee je samen onderneemt’

Bij de Verdoorn Adviesgroep begrijpen we waar onze klanten behoefte aan hebben en vertellen we geen ingewikkelde verhalen. We bieden duidelijkheid en overzicht en garanderen kwaliteit, actuele kennis en toegankelijkheid. Daarom zijn we gecertificeerd door de Nederlandse Orde van Administratie-en Belastingdeskundigen (NOAB) en Fiscaal Adviseurs (FA). We doen ons werk deskundig, eerlijk en oprecht en houden rekening met de in onze samenleving geldende ethische normen. Hierbij zoeken wij altijd naar het evenwicht tussen het belang van de klant en het maatschappelijk belang. Wij staan 100% achter onze dienstverlening. Wij gaan daarom niet zomaar met iedereen in zee.

Nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de meest actuele
fiscale ontwikkelingen en ontvang gratis fiscale tips!

Bij het gebruiken van dit formulier geef je toestemming voor het verzamelen en gebruiken van jouw gegevens door onze website.

fb-icontwitter-iconinsta-iconwij-icon

Contact

Adres:
Kerkenbos 1079d
6546 BB Nijmegen

(024) 848 21 21
WhatsApp: 06 44 20 97 60
info@verdoornadvies.nl
www.verdoornadvies.nl