GOEDKOOP ONLINE ADMINISTRATIEKANTOOR ZONDER GEDOE.

ADMINISTRATIE OP ORDE

Hylke Greidanus-Wissink
Hylke Greidanus-WissinkHylke Greidanus Photography
Read More
Ik geef 5 sterren. Klantvriendelijk en denken met je mee. Ik kan terecht bij Verdoorn Adviesgroep voor al mijn vragen.
Hein Peters
Hein PetersDe Fietsmaker
Read More
Bij 5 sterren mag je aannemen dat alles goed is en niet iets is wat ik kan bedenken dat beter moet. Korte lijnen met persoonlijk contact altijd op zoek naar vooruitgang.
Wouter Achterkamp
Wouter AchterkampCAM Foot Products
Read More
Ik geef Verdoorn Adviesgroep 5 sterren. Ze denken op alle vlakken met je mee. Op alle mogelijke vraagstukken (contracten, loon, fiscaal, bedrijfssoftware, etc.) komt altijd een goed onderbouwd advies. Heel erg waardevol!
Karin Derks
Karin DerksAutorijschool Karin Derks
Read More
Ik geef Verdoorn Adviesgroep 5 sterren omdat ik dik tevreden ben. Ze staan altijd voor je klaar en je wordt altijd goed geholpen met duidelijk antwoord op al je vragen.
Dick Verstegen
Dick VerstegenZen Centrum Nijmegen
Read More
Goed, snel & betrouwbaar. De bereikbaarheid, communicatie is prima, alles gaat condor afspraken. Jullie kwamen als beste offerte uit een regionaal aanbod. Daarom geeft ik jullie 5 sterren.
Theo Engelen
Theo EngelenDe Ambachtelijke Bakker Theo Engelen
Read More
Het contact is goed, persoonlijk ben ik geen voorstander van een automatische telefoonbeantwoorder. Het omzetten van ons bedrijf naar een bv is nu in gang en kennis die jullie niet hebben zoeken jullie dus dat is top. Ik geef jullie 5 sterren!
Dogs2School
Read More
Altijd behulpzaam, aardig, attent en duidelijk. Alles verloopt als een geoliede machine, op rolletjes. Daarom geef ik jullie 5 sterren.

VERDOORN ADVIESGROEP STARTER

Ben jij als ZZP’er of startende ondernemer op zoek naar een goedkoop administratiekantoor die inzicht geeft in jouw financiële situatie? Dan stellen wij jou graag voor aan Verdoorn Adviesgroep Starter.

Wij kunnen alle taken op financieel gebied uit handen nemen zodat jij tijd overhoudt om je bezig te houden met andere werkzaamheden. Bij ons kun je ervoor kiezen jouw gehele administratie uit te besteden of slecht een gedeelte hiervan. En vervolgens automatiseren wij jouw administratie. Zo bespaar jij zeeën van tijd! Wij werken met vaste prijzen. Dus geen onaangename verrassingen achteraf.

We bieden een all-in pakket, maar maatwerk is natuurlijk ook mogelijk.

Mocht de omvang en complexiteit van jouw administratie in de loop van de tijd toenemen? Dat is voor jou natuurlijk goed nieuws en voor ons geen enkel probleem. Je groeit dan samen met ons naar een ander abonnement van Verdoorn Adviesgroep welke beter aansluit.

WAT WIJ ALLEMAAL DOEN?

Met het Verdoorn Adviesgroep Starter abonnement ben jij al een heel eind op weg naar succes. Je krijgt als ondernemer inzicht in jouw financiële situatie. Wij nemen vrijwel alle taken op financieel gebied uit handen zodat jij je kunt bezig houden met wat je het liefste doet: ondernemen! In het abonnement zit het volgende inbegrepen:

  • Advies- en intakegesprek
  • Begeleiding startende onderneming
  • Administratie verwerken
  • Btw aangifte per kwartaal
  • Verkorte jaarrekening
  • Aangifte inkomstenbelasting incl. partner
  • Kort overleg/advies per e-mail en telefoon
  • Nieuwsbrieven per e-mail

DIT & MEER KAN AL VANAF SLECHTS €65,- per maand!

Je bent er dan van verzekerd dat jij je niet meer druk hoeft te maken om de administratie.
Zo heb je méér tijd vrij om te doen waar je goed in bent: Ondernemen met passie!

HET BESTE BOEKHOUDPAKKET VOOR JOUW SITUATIE, MET ONDERSTEUNING VAN EEN ADMINISTRATIEKANTOOR

Altijd en overal inzicht in jouw (financiële) situatie

Groot of klein bedrijf, veel facturen of weinig, er zijn talloze factoren die een rol spelen in de keuze van jouw boekhoudpakket.
Verdoorn Adviesgroep B.V. helpt jou bij deze keuze en ondersteund jouw bedrijf proactief met deze software.
Je hebt altijd en overal inzicht in jouw cijfers, ziet de status van jouw facturen, bank & meer!

NIET ZOMAAR EEN ADMINISTRATIEKANTOOR

NOAB-GECERTIFICEERD
Erkend Fiscaal Adviseur

Een financieel en fiscaal adviseur uit Nijmegen met een NOAB-keurmerk verzekert jou van kwaliteit, vakmanschap & actuele kennis. Gekwalificeerd voor alle belastingzaken in het MKB.