Boekhouding & administratie uitbesteden?

Zoek je een goede adviseur? Wil je jouw administratie uitbesteden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Verdoorn Adviesgroep tilt financiële dienstverlening voor het MKB naar een nieuw niveau!

Geen verhalen over saaie belastingregels, onbegrijpelijke jaarrapporten en opmerkingen over hoe lastig ondernemen wel niet is, maar duidelijkheid, heldere financiële overzichten op het moment dat jij daar behoefte aan hebt.

Wij zijn een modern kantoor in Nijmegen. We focussen ons namelijk met name op het zoveel mogelijk automatiseren van je administratie via Exact Online. Dit doen we door slim gebruik te maken van automatische koppelingen met bijvoorbeeld webwinkels, betaalproviders, facturatie tools, banken enzovoorts.

Bij ons krijgt je te maken met een vaste contactpersoon die je persoonlijke coach is en alle zaken voor je afwikkelt. Hij helpt je bij het starten van de onderneming, inschrijving Kamer van Koophandel, aanmelden bij de Belastingdienst, inrichten van de administratie en geeft tips om belasting te besparen. Iedere klant krijgt van ons gratis het door ons geschreven “E-Handboek Administratie” waarin vele tips en adviezen staan!

Wij zijn gekwalificeerd NOAB lid. NOAB is een kwaliteitskeurmerk voor ondernemers en overheid. Een administratie- of belastingadvieskantoor mag pas lid worden en blijven als het aan pakket van strenge eisen voldoet en jaarlijks deelneemt aan diverse studiebijeenkomsten. Ieder lid wordt bovendien periodiek onderworpen aan een her kwalificatie. Daarnaast zijn wij erkend Fiscaal Adviseur (FA). Ons kantoor garandeert zo kwaliteit, actuele kennis van zaken en toegankelijkheid.

Vraag daarom nu een gratis vrijblijvend adviesgesprek aan via (024) 8482121 of http://verdoornadvies.nl/contact/ en ontdek de vele voordelen die zijn te behalen.

[trx_gap][trx_block dedicated=”” align=”none” columns=”none” pan=”” scroll=”” scroll_dir=”horizontal” scroll_controls=”horizontal” bg_tint=”none” font_weight=”inherit” animation=”none” css=”background-repeat:no-repeat;” id=”row4Wrap”][trx_content animation=”none”]

Kies ook voor Verdoorn Adviesgroep:

[trx_columns count=”3″ fluid=”” animation=”none” css=”padding:0 32px;text-align:center;” class=”row4Wrap”][trx_column_item align=”none” animation=”bounceInLeft” css=”margin-bottom:28px;”]

Offerteaanvraag

[/trx_column_item][trx_column_item align=”none” animation=”bounceInUp” css=”margin-bottom:28px;”]

Gratis
adviesgesprek

[/trx_column_item][trx_column_item align=”none” animation=”bounceInRight” css=”margin-bottom:28px;”]

Gratis E-book

Gratis e-book

[/trx_column_item][/trx_columns][/trx_content][/trx_block][/trx_gap]