De Ambachtelijke Bakker Theo Engelen

De Ambachtelijke Bakker Theo Engelen is sinds 1984 in Huissen gevestigd en sinds 2010 ook in Bemmel. Sinds medio 2011 is de bakkerij verhuisd naar Bemmel omdat de bakcapaciteit met 2 winkels te beperkt was geworden in Huissen. Theo Engelen samen met zijn Bakkers 6 nachten in de week actief om er voor te zorgen dat iedere morgen om 8 uur ‘s morgens vers knapperend brood op de plank en vers gemaakt banket in de koeling ligt. Iedere dag is Ria Engelen samen met het winkelteam in touw om al dit lekkers met kennis en liefde te verkopen.

Wat zijn jullie bedrijfsactiviteiten, wat is je functie  en hoelang bestaat het bedrijf?

Wij hebben een ambachtelijke brood en banketbakkerij sinds 1984.

Waarom hebben jullie destijds besloten gebruik te gaan maken van de diensten van Verdoorn Adviesgroep en hoe bevalt de samenwerking? Waar zijn we onderscheidend in? Voor welke problemen hebben we oplossingen geboden?

Wij waren toe aan een frisse wind met persoonlijk contact een goede advisering. Zo kwamen we bij Verdoorn Adviesgroep uit. Tot nu toe ervaren wij goede adviezen, tips die we nog niet eerder hadden gehoord al zijn het soms details maar wel handig te weten en er naar te handelen.

Hebben jullie vaak contact met een van de medewerkers van Verdoorn Adviesgroep en hoe verlopen deze contacten?

Regelmatig contact voor het samenstellen van de jaarrekening of inzake salarissen en ook dat verloopt prima. De vragen die worden gesteld zijn altijd helder net zoals de antwoorden die wij krijgen op gestelde vragen . Maken jullie gebruik van een online boekhoud/factureerprogramma en zo hoe hoe bevalt dit? Wij maken nu op advies van Verdoorn Adviesgroep gebruik van exact online, een heel gebruiksvriendelijk pakket. We voeren het stapsgewijs in dus voor ons zijn er nog meer winstpunten te halen. Dan denk ik aan scan en herken. Dit doen we nu nog niet om te voorkomen dat we het overzicht kwijt raken. Eerst goed inzicht in het pakket en dan steeds verder alles doorvoeren. Met name op dit moment is het bankboek al een hele vooruitgang dat scheelt zeker tijd nu niet meer alles handmatig overgebracht hoeft te worden.

bakker

Maken jullie gebruik van het gratis portal “Verdoorn Adviesgroep Online” en zo ja hoe bevalt dit?

Op het portal plaatsen wij nu regelmatig documenten om zo een online dossier te hebben waar zowel wij als Verdoorn Adviesgroep dan zaken kan raadplegen. Dit gaat heel eenvoudig. Waaraan kon je merken dat Verdoorn Adviesgroep kennis, kunde en ervaring heeft in wat ze doen? Wat gaf vertrouwen? Hoe zou je de kwaliteit beschrijven? Het persoonlijke contact gaf vertrouwen. De kunde en ervaring haalde ik juist uit de kleine zaken die voorbij kwamen. Zaken waarop ik nog niet eerder gewezen was. Verder het kleinschalige karakter gaf ook vertrouwen. Voor mijn gevoel heb ik langzaam meer een beeld van waar we staan en waar we naar toe willen.

 

 

Heb je nog tips of andere aanbevelingen?

Op die moment kan ik er even geen bedenken. Het eerste half jaar dat we klant zijn is in ieder geval naar tevredenheid verlopen.