De Geldersche Schilderwerken

Wat zijn jullie bedrijfsactiviteiten, wat is je functie en hoelang bestaat het bedrijf?
Gwenโ€™s kappershoek, eenmanszaak die dit jaar alweer 9 jaar bestaat. Voornaamste activiteit is knippen en verven, tevens ook het leukste om te doen.

De Geldersche schilderwerk & klein onderhoud , ons tweede bedrijf bestaat sinds 1 mei 2017. Ook een eenmanszaak waarin Rob voornamelijk op locatie bij de klant werkt en Gwen de administratieve kant en de contacten met leverancier en klant voor haar rekening neemt.

Waarom hebben jullie destijds besloten gebruik te gaan maken van de diensten van Verdoorn Adviesgroep en hoe bevalt de samenwerking? Waar zijn we onderscheidend in? Voor welke problemen hebben we oplossingen geboden?
Toen ik met de kapsalon begon, 9 jaar geleden, hebben wij Maurice leren kennen tijdens het reddingszwemmen van onze dochter. Maurice werkte toen nog kleinschalig, en voldeed aan wat wij zochten. Nu hebben wij zelf inmiddels 2 bedrijven en zijn wij nog steeds super tevreden. Voornamelijk is er contact met Maurice en die staat ook altijd klaar voor ons. Sowieso vinden wij het een fijn team.

Hebben jullie vaak contact met een van de medewerkers van Verdoorn Adviesgroep en hoe verlopen deze contacten?
Met de opstart van De Geldersche hebben we weer meer contact, voornamelijk Maurice, hij helpt bij het boekhoudprogramma, Exact online, bij de eerste facturen maken, en verder denkt hij volop met ons mee.

Maken jullie gebruik van Exact Online en zo hoe hoe bevalt dit? Wat zijn de winstpunten??
Met de kapsalon zitten we nog op een ander boekhoudpakket, toentertijd ook aangeraden door jullie. Nu met De Geldersche werken wij ook met Exact Online. Bevalt tot nu toe erg goed, nog even wennen. Fijn eraan is dat je alles in een oogopslag kunt zien en veel makkelijker en sneller kunt boeken en factureren.

Waaraan kon je merken dat we kennis, kunde en ervaring hadden in wat we deden? Wat gaf vertrouwen? Hoe zou je de kwaliteit beschrijven?
Ja eigenlijk is er maar een naam en dat is Maurice Verdoorn, als hij het niet goed gedaan had zouden we nu echt niet bij Verdoorn Adviesgroep zitten. We kenden Maurice al voor de groep werd opgericht.

Heb je nog tips of andere aanbevelingen?
Wij hopen dat Verdoorn Adviesgroep zo sociaal en behulpzaam blijft, dan gaan we nog een mooie toekomst tegemoet.