Equi-PA

Wat zijn jullie bedrijfsactiviteiten, wat is je functieen hoelang bestaat het bedrijf?
Begin 2018 hebben Inge Verbeek en ik, Floor van Gelderen, het bedrijf Equi-PA opgericht; een bureau dat internationale topruiters assisteert met hun papierwerk zodat zij zich kunnen focussen op hetgeen waar ze goed in zijn: paardrijden en wedstrijden rijden. Hierbij kun je denken aan evenementen als Olympische Spelen, Wereldbekerfinales en andere internationale kampioenschappen. Wij zorgen ervoor dat paarden, ruiters en teams op locatie aankomen met de juiste vliegtickets, exportdocumenten, hotelreserveringen, visa, etc.
Ook assisteren we andere paardenbedrijven met export van paarden naar het buitenland, maar de focus ligt bij de topsport.

Waarom hebben jullie destijds besloten gebruik te gaan maken van de diensten van Verdoorn Adviesgroep en hoe bevalt de samenwerking? Waar zijn we onderscheidend in? Voor welke problemen hebben we oplossingen geboden?
We zijn eind vorig jaar via een klant van Verdoorn Adviesgroep met hen in contact gekomen. Tot nu toe bevalt de samenwerking prima. We vinden het prettig dat er mee wordt gedacht en dat alles net zo lang wordt uitgelegd totdat we het snappen ?

Hebben jullie vaak contact met een van de medewerkers van Verdoorn Adviesgroep en hoe verlopen deze contacten?
Tijdens de opstartfase was er vrij veel contact, nu is de frequentie iets afgenomen. We zijn ook nog niet zo heel lang klant, dus dit gaat ongetwijfeld nog komen.

Maken jullie gebruik van Exact Online en zo hoe hoe bevalt dit? Wat zijn de winstpunten?
Ja, we zijn overgestapt van e-boekhouden naar Exact Online op aanraden van Verdoorn Adviesgroep. Het is even omschakelen maar het werkt prettig. Wat vooral handig is, is dat het factureren een stuk eenvoudiger verloopt.

Waaraan kon je merken dat we kennis, kunde en ervaring hadden in wat we deden? Wat gaf vertrouwen? Hoe zou je de kwaliteit beschrijven?
Tijdens het kennismakingsgesprek met Maurice werd direct goed meegedacht over wat we slimmer zouden kunnen aanpakken. Daarnaast was direct alles heel duidelijk en hadden we het idee dat we beter betrokken waren bij de facetten van ons eigen bedrijf; iets wat we bij een eerdere samenwerking met een ander bedrijf minder hadden. Bovendien hadden we al goede verhalen gehoord via een kennis die al gebruik maakte van de diensten van Verdoorn. Het is natuurlijk altijd prettiger via via met een bedrijf in contact te komen dan wanneer je een bedrijf ‘zomaar’ uitkiest omdat je een dienst nodig hebt.

Heb je nog tips of andere aanbevelingen?