Forus-P bv

Wat zijn jullie bedrijfsactiviteiten, wat is je functie en hoelang bestaat het bedrijf?
Sinds 2010 zijn wij specialist op het gebied van IT Security. Naast geavanceerde scans, pentesten en security audits, geven wij ook ondersteuning in geval van datalekken en ernstige IT incidenten.
Onze proactieve, persoonlijke en transparante aanpak is kenmerkend voor onze dienstverlening. Een servicegerichte instelling zit in ons bloed; dit zorgt voor succes én werkplezier.

Het is de nachtmerrie van ieder bedrijf: ongeautoriseerde manipulatie van data en vertrouwelijke informatie die in handen komt van criminelen. Dit heeft de laatste jaren serieuze vormen aangenomen. Er worden steeds nieuwe methoden verzonnen om in te breken in uw systemen, met alle mogelijke schade voor uw bedrijfsvoering. Ook al is uw IT Security geheel of gedeeltelijk uitbesteed aan derden, het is belangrijk voortdurend alert te blijven. Bent u er niet zeker van dat uw IT Security volledig op orde is? Wij helpen u graag. Kijk even op https://forus-p.com.

Waarom hebben jullie destijds besloten gebruik te gaan maken van de diensten van Verdoorn Adviesgroep en hoe bevalt de samenwerking? Waar zijn we onderscheidend in? Voor welke problemen hebben we oplossingen geboden?
Wanneer je wilt groeien is een goede accoutant essentieel. Die kan helpen met belangrijke beslissingen die genomen moeten worden zoals bij overnames, aandelenoverdracht en dergelijke. Na een eerste gesprek met Maurice Verdoorn was ik overtuigd dat het zou klikken. De samenwerking bevalt uitstekend.

Hebben jullie vaak contact met een van de medewerkers van Verdoorn Adviesgroep en hoe verlopen deze contacten?
Vragen stel ik telefonisch of via e-mail. Hier krijg ik meestal direct reactie op via mijn vaste contactpersoon.

Maken jullie gebruik van Exact Online en zo hoe hoe bevalt dit? Wat zijn de winstpunten?
Wij maken gebruik van Exact Online voor factureren en het invoeren van inkoopfacturen en bonnen. Daarmee heb je meteen alles online en is het niet nodig door mappen met documenten te moeten bladeren.

Waaraan kon je merken dat we kennis, kunde en ervaring hadden in wat we deden? Wat gaf vertrouwen? Hoe zou je de kwaliteit beschrijven?
Op inhoudelijke en adviesvragen krijg ik snel een goed antwoord op.