HDGarage

Wat zijn jullie bedrijfsactiviteiten, wat is je functie  en hoelang bestaat het bedrijf?

HDGarage is een universeel garagebedrijf. De kernactiviteiten zijn:  Auto/bedrijfsauto onderhoud, reparatie, inkoop en verkoop van personenauto’s en bedrijfsauto’s.Functie: omdat ik alleen werk vervul ik alle werkzaamheden zelf. Vanaf 1 mei 2016 ben ik werkzaam aan het industriepark 5 in Wijchen.

Waarom hebben jullie destijds besloten gebruik te gaan maken van de diensten van Verdoorn Adviesgroep en hoe bevalt de samenwerking? Waar zijn we onderscheidend in? Voor welke problemen hebben we oplossingen geboden?

Na telefonisch contact met Maurice ben ik op kennismakingsgesprek geweest, hier hield ik meteen een goed gevoel aan over door de laagdrempeligheid. Verder was het ook goed dat dit gesprek buiten kantooruren kon plaatsvinden daardoor hoefde ik geen vrij te nemen bij mijn toenmalige werkgever. Ook vond ik het prettig dat als ik vragen had, deze in duidelijke taal beantwoord werden. Door deze redenen heb ik besloten om met Verdoorn Adviesgroep in zee te gaan. De samenwerking bevalt prima, als er vragen zijn worden deze snel en duidelijk beantwoord. Verdoorn adviesgroep is onderscheidend door zijn snelle reactie bij vragen en de lijnen zijn kort.

Hebben jullie vaak contact met een van de medewerkers van Verdoorn Adviesgroep en hoe verlopen deze contacten?

Ongeveer een a twee keer per maand, maar als ik een tijdje niet meer gebeld of gemaild heb, belt Geert mij op om te checken of alles in orde is en er nog  vragen zijn.

Maken jullie gebruik van een online boekhoud/factureerprogramma en zo ja, hoe bevalt dit? Wat zijn de winstpunten? Wat is voor verbetering vatbaar?

Ik maak gebruik van Snelstart waarbij de boekhouding online staat, het programma is alles in een dus dit bevalt goed de kosten zijn laag dat is een winstpunt.

Maken jullie gebruik van het gratis portal “Verdoorn Adviesgroep Online” en zo ja hoe bevalt dit? (met dit portal heeft u uw eigen online dossier voor al uw documenten. Verdoorn Adviesgroep plaatst ieder jaar hier uw jaarrekening en fiscale aangiften ter accordering).

Ook van het portal maak ik gebruik, dit bevalt prima. Aan het einde van het kwartaal upload ik hier mijn inkoopfacturen en dergelijken. Dit gaat makkelijk en er hoeven geen klappers vol met facturen weggebracht te worden.

Waaraan kon je merken dat Verdoorn Adviesgroep kennis, kunde en ervaring hadden in wat we deden? Wat gaf vertrouwen? Hoe zou je de kwaliteit beschrijven?

Door bepaalde tips en info te geven waar ik nog niet van af wist voordat ik ging starten. De laagdrempeligheid gaf me vertrouwen. De kwaliteit is zeer goed.

Heb je nog tips of andere aanbevelingen?

Aan de diensten van Verdoorn adviesgroep valt wat mij betreft niets toe te voegen. Als aanbeveling zou ik iedereen die nog op zoek is naar een betrouwbare garage met een goede prijs/kwaliteit verhouding willen wijzen op HDGarage in Wijchen.