Hylke Greidanus Photography

Wat zijn jullie bedrijfsactiviteiten, wat is je functie en hoelang bestaat het bedrijf?
Mijn naam is Hylke Greidanus en ik ben sinds 1 mei 2013 gestart met mijn eigen bedrijf Hylke Greidanus Photography (dus al bijna 4 jaar). Ik fotografeer portoflio/test shoot voor modellen en danseressen/dansers. Modellen die net starten met zijn of haar carriere of modellen die al een aantal jaar bezig zijn. Ik heb al veel verschillende mensen voor mijn camera gehad. Ook fotografeer ik veel dansers/danseressen die dansen bij The Voice of Holland, Idols of bijv. de Toppers. Ook fotografeer ik veel bruiloften in heel NL. Ik fotografeer en bewerk mijn beelden zelf. Maar je kan bij mij ook terecht voor je zakelijke of familie portretten en fotografie voor webshops die een lookbook willen voor op hun website. Mijn werk kun je vinden op: www.hylkegreidanusphotography.nl. Nu ik dit schrijf wordt mijn webiste onder handen genomen door mijn web designster. Hopelijk is aankomende week hij weer helemaal vernieuwd en up to date zodat jullie snel een kijkje kunnen nemen!

Waarom hebben jullie destijds besloten gebruik te gaan maken van de diensten van Verdoorn Adviesgroep en hoe bevalt de samenwerking? Waar zijn we onderscheidend in? Voor welke problemen hebben we oplossingen geboden?
Destijds ben ik bij Verdoorn Adviesgroep gekomen door mijn onafhakelijke hypotheek adviseur. Mijn partner en ik waren bezig met een hypotheek en mijn boekhouding was niet goed op orde en hij raadde mij aan om naar jullie toe te komen. Jullie hadden mij direct hulp aangeboden om alles van 2015 en 2016 op orde te maken om een hypotheek te kunnen aanvragen. Dit hebben jullie heel snel uitgevoerd. Wat erg prettig was. Helaas hebben wij geen hypotheek kunnen krijgen door andere omstandigheden maar huren wij nu een mooi appartementje. Verdoorn Adviesgroep schakelt snel en zijn oplettend.

Hebben jullie vaak contact met een van de medewerkers van Verdoorn Adviesgroep en hoe verlopen deze contacten?
Rond de peroide als het omzet kwartaal ingediend moet worden heb ik goed contact met mijn contactpersoon. Direct, reageert snel en is duidelijk. Ik ben zeer tevreden over het contact tussen mij en mijn contact persoon. En raad dit ook zeker aan bij andere zzp’ers.

Maken jullie gebruik van Exact Online en zo hoe hoe bevalt dit? Wat zijn de winstpunten??
Ja daar maak ik gebruik van en ben ik zeer tevreden mee. Fijn dat er nu per maand de boekhouding wordt gedaan en gecontroleerd. Zo kunnen we snel schakelen en scheelt het minder werk per einde kwartaal.

Waaraan kon je merken dat we kennis, kunde en ervaring hadden in wat we deden? Wat gaf vertrouwen? Hoe zou je de kwaliteit beschrijven?
Meteen al bij het eerste kennismakingsgesprek werd ik goed ontvangen. Met de vragen en problemen waarmee ik zat werd gelijk een oplossing naar gezocht en is Verdoorn adviesgroep er mee aan de slag gegaan. Ik maak me nu geen zorgen meer over de boekhouding. Het persoonlijke contact tijdens het eerste gesprek was prettig. En vervolgens het mail en telefonisch contact wat ik nu heb met mijn contact persoon is erg vertrouwd. Ik vond het ook belangrijk dat een boekhouder / boekhoudingskantoor ervaring heeft met zzp’ers. En ook mijn hierin kan ondersteunen en helpen waar nodig op het gebied van regelgeving etc.

Heb je nog tips of andere aanbevelingen?
n.v.t.