Marco van Dreumel Metaaltechniek

Wat zijn jullie bedrijfsactiviteiten, wat is je functie en hoelang bestaat het bedrijf?
Wij zijn een metaal bedrijf. Wij zijn 10 jaar geleden begonnen met vooral draaien, frezen waarbij later constructie, onderhoud (op locatie ondersteuning en onderhoud) en laswerk is bijgekomen.

Waarom hebben jullie destijds besloten gebruik te gaan maken van de diensten van Verdoorn Adviesgroep en hoe bevalt de samenwerking? Waar zijn we onderscheidend in? Voor welke problemen hebben we oplossingen geboden?
Na advies van de notaris zijn we op zoek gegaan naar een andere adviseur. Via een tussenpersoon zijn we bij jullie terecht gekomen. De samen werking bevalt prima. Erg fijne, geduldige en duidelijk adviezen. Voor ons zijn jullie het tegenovergestelde van onze vorige boekhouder, bedoelend in de goede zin.

Hebben jullie vaak contact met een van de medewerkers van Verdoorn Adviesgroep en hoe verlopen deze contacten?
Heel vaak. Hebben nog veel vragen en word geduldig en uitgebreid op gereageerd.

Maken jullie gebruik van Exact Online en zo hoe hoe bevalt dit? Wat zijn de winstpunten??
Nee we gebruiken SnelStart en bevalt goed.

Waaraan kon je merken dat we kennis, kunde en ervaring hadden in wat we deden? Wat gaf vertrouwen? Hoe zou je de kwaliteit beschrijven?
In alles! Er zijn veel dingen die we niet wisten en ons door de vorige boekhouder nooit waren verteld. Vertrouwen is het geduld, de duidelijke uitleg en fijne omgang. Kwaliteit is prima.

Heb je nog tips of andere aanbevelingen?
Nee,  hele fijne samenwerking en bedankt voor alle hulp en advies en geduld.