VibeBrend

Wat zijn jullie bedrijfsactiviteiten, wat is je functie en hoelang bestaat het bedrijf?
Mijn naam is Brenda Nieborg, 43 jaar en sinds 7 januari 2017 Vibemanager bij VibeBrend.
HET gevoelsmerk voor bedrijven & scholen die via VIBE dagen, VIBE lessen of een VIBE boost leren dat iedereen uniek is! Alles in de wereld draait immers om liefde, aandacht & zelfvertrouwen.

Waarom hebben jullie destijds besloten gebruik te gaan maken van de diensten van Verdoorn Adviesgroep en hoe bevalt de samenwerking? Waar zijn we onderscheidend in? Voor welke problemen hebben we oplossingen geboden?
Mijn kwaliteiten liggen niet op het gebied van boekhouden
Bij Verdoorn Adviesgroep heb ik het gevoel dat ik daarin gehoord word.
Zij nemen mijn administratie-probleem weg door het aanbieden van een passend programma als Exact online.
Zij onderscheiden zich door vakmanschap, vriendelijkheid en de korte lijntjes binnen kantoor, hierdoor hebben zij voor mij, boekhouden toegankelijk gemaakt!

Hebben jullie vaak contact met een van de medewerkers van Verdoorn Adviesgroep en hoe verlopen deze contacten?
Ik ben nog in de startende fase en wordt blij van de hulp die ik krijg, het is nog even zoeken voor mij naar de juiste tools. Gelukkig zijn de mannen erg geduldig en zo vriendelijk om mij daarin te adviseren.

Maken jullie gebruik van Exact Online en zo hoe hoe bevalt dit? Wat zijn de winstpunten?
Met Exact online is er een wereld voor mij opengegaan vooral wat betreft losse bonnetjes. Even een foto maken doorsturen en de rest wordt door Verdoorn gedaan! Briljant

Waaraan kon je merken dat we kennis, kunde en ervaring hadden in wat we deden? Wat gaf vertrouwen? Hoe zou je de kwaliteit beschrijven?
Via mijn man ben ik ook bij Verdoorn Adviesgroep terecht gekomen en kan ik met volle overtuiging zeggen dat er vanaf dag 1 vertrouwen is. Door mee te denken en door te vragen naar mijn wensen maakte wij afspraken en vertrouw ik nu volledig op hun advies, kennis & kunde.

Heb je nog tips of andere aanbevelingen?
Aanbeveling:

Ben jij ook iemand waarbij het woord boekenhouden en abracadabra ongeveer hetzelfde betekenen? Neem dan meteen contact op met dit kleinschalige kantoor waar je nog een persoon bent en je met liefde geholpen wordt als je het even niet meer weet.

P.S. Ook voor mensen die boekhouden wel begrijpen en gebruik willen maken van de kwaliteiten & vakmanschap van dit kantoor.