Wie zijn wij?

Welkom! Verdoorn Adviesgroep is de enthousiaste adviseur voor zelfstandigen en het MKB, die effectief en betaalbaar is. We voorzien je proactief van advies, gedreven door innovatie en klanttevredenheid. We ondernemen samen met jou!

Onze filosofie

Bij Verdoorn Adviesgroep begrijpen we waar onze klanten behoefte aan hebben en vertellen we geen ingewikkelde verhalen. We bieden duidelijkheid en overzicht en garanderen kwaliteit, actuele kennis en toegankelijkheid. Daarom zijn we gecertificeerd door de Nederlandse Orde van Administratie-en Belastingdeskundigen (NOAB) en Fiscaal Adviseurs (FA). We doen ons werk deskundig, eerlijk en oprecht en houden rekening met de in onze samenleving geldende ethische normen. Hierbij zoeken wij altijd naar het evenwicht tussen het belang van de klant en het maatschappelijk belang. Wij staan 100% achter onze dienstverlening. Wij gaan daarom niet zomaar met iedereen in zee.

Onze werkwijze

Samen ondernemen,  dat is ons motto en daar geloven we in. Door rust en overzicht te creëren, zorgen we dat jij alle aandacht kunt besteden aan het groeien en bloeien van jouw bedrijf. Dat doen we bijvoorbeeld online via (de apps van) Exact Online en SnelStart, zodat je altijd direct inzicht hebt in de financiële stand van zaken. Je kunt bij ons jouw facturen en bankafschriften gewoon indienen via Scan & Herken en ze worden meteen verwerkt. Zo is je administratie altijd up-to-date! Naast dat wij advies uitbrengen bieden wij ook praktische ondersteuning en begeleiding op het gebied van bedrijfsvoering. We wijzen niet alleen de verbeterpunten aan maar we helpen je ook graag met het doorvoeren hiervan. Samen zorgen we voor een gezonde financiële huishouding en een doelmatige bedrijfsstructuur!

Onze stijl

Wij werken met ons gezellige en professionele team in een informele sfeer en vinden het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Wij spreken jouw taal. In ons gedigitaliseerde kantoor werken we hard om jou elke dag zorgeloos te laten ondernemen.

Onze geschiedenis

Verdoorn Adviesgroep is opgericht in 2008 vanuit een 25-jarige ervaring in de accountancy brance. Sindsdien groeit het klantenbestand van Verdoorn Adviesgroep voortdurend, dus werken we met meerdere vaste medewerkers, oproepkrachten en stagiaires. Door de jaren heen hebben wij veel geïnvesteerd in automatisering, opleiding en ontwikkeling, en die drang naar innovatie zetten wij ook in de toekomst voor jou in. Zo maken we het makkelijk!

Ons team

 • Maurice Verdoorn AB FA
  Maurice Verdoorn AB FA Administratie-Belastingconsulent / Fiscaal Adviseur
 • Geert Buitenhuis
  Geert Buitenhuis Relatiebeheerder | Financieel Adviseur
 • Geert Hendriks
  Geert Hendriks Relatiebeheerder | Financieel Adviseur
 • Latifa Ali
  Latifa Ali Relatiebeheerder | Financieel Adviseur
 • Drs. Bauke Keizer
  Drs. Bauke Keizer Relatiebeheerder | Financieel Adviseur
 • Marscha Verdoorn-Smit
  Marscha Verdoorn-Smit Relatiebeheerder | Financieel Adviseur
 • Margo Huijerjans
  Margo Huijerjans Financiering specialist

Samenwerkingsverband Duijd Fiscalisten

 • DRS. Erik Verkuijlen RB
  DRS. Erik Verkuijlen RB FISCAAL JURIST

  “Ik denk graag met u mee in oplossingen voor uw fiscale vragen. Scherp als het moet, maar praktisch als het kan. Fiscalist met gevoel voor cijfers.”

 • Mr. Dennis Heijmink RB
  Mr. Dennis Heijmink RB Fiscaal jurist

  Mijn cliënten kunnen rekenen op een scherp en helder antwoord, ook als zij de vraag niet hebben gesteld. Zoek je een deskundige professional die fiscale problemen voorkomt en kansen creëert, dan ben ik je man!

 • Drs. Jan van Esch RB
  Drs. Jan van Esch RB Fiscaal jurist

  Ik ben een fiscale kennisbank, op de hoogte van de meest actuele zaken. Om mijn cliënten van dienst te zijn, bedenk ik inventieve oplossingen zodat zij belasting besparen. Op het gebied van btw-vraagstukken ben ik de beste in de regio.

 • Romy Lok
  Romy Lok Fiscaal jurist

  Naast mijn studie doe ik ervaring op. Ik bereid adviezen en aangiften voor en daarmee breng ik kennis direct in de praktijk.

Partners