Maak kennis met Verdoorn Adviesgroep

Wie zijn wij?

De Verdoorn Adviesgroep is de enthousiaste adviseur voor zelfstandigen en het MKB, die effectief en betaalbaar is. We voorzien je proactief van advies, gedreven door innovatie en klanttevredenheid. We ondernemen samen met jou!

Onze filosofie

Bij de Verdoorn Adviesgroep begrijpen we waar onze klanten behoefte aan hebben en vertellen we geen ingewikkelde verhalen. We bieden duidelijkheid en overzicht en garanderen kwaliteit, actuele kennis en toegankelijkheid. Daarom zijn we gecertificeerd door de Nederlandse Orde van Administratie-en Belastingdeskundigen (NOAB) en Fiscaal Adviseurs (FA). We doen ons werk deskundig, eerlijk en oprecht en houden rekening met de in onze samenleving geldende ethische normen. Hierbij zoeken wij altijd naar het evenwicht tussen het belang van de klant en het maatschappelijk belang. Wij staan 100% achter onze dienstverlening. Wij gaan daarom niet zomaar met iedereen in zee.

Onze werkwijze

Samen ondernemen. Dat is ons motto en daar geloven we in. Door rust en overzicht te creëren, zorgen we dat je alle aandacht kunt besteden aan het groeien en bloeien van je bedrijf. Dat doen we bijvoorbeeld online via (de apps van) Exact Online en SnelStart, zodat je altijd direct inzicht hebt in de financiële stand van zaken. Je kunt bij ons je facturen en bankafschriften gewoon indienen via Scan & Herken en ze worden meteen verwerkt.We adviseren, maar bieden ook praktische ondersteuning en begeleiding op het gebied van bedrijfsvoering. We wijzen niet alleen de verbeterpunten aan, we helpen je graag met het doorvoeren ervan. Samen zorgen we voor een gezonde financiële huishouding en een doelmatige bedrijfsstructuur!

Onze stijl

Wij werken met ons gezellige en professionele team in een informele sfeer en vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis voelt. Wij spreken je taal. In ons gedigitaliseerde kantoor werken we hard om jou elke dag zorgeloos te laten ondernemen.

Kom je kennismaken? 

Onze geschiedenis

In 2008 besloot Maurice Verdoorn zijn dertig jaar ervaring in accountancy, fiscale zaken en financieel management te bundelen. Sindsdien groeit het klantenbestand van de Verdoorn Adviesgroep voortdurend, dus werken we inmiddels met zowel vaste medewerkers als stagiaires. Door de jaren heen hebben wij veel geïnvesteerd in automatisering, opleiding en ontwikkeling, en die drang naar innovatie zetten wij ook in de toekomst voor jou in. Zo maken we het makkelijk.

Het team

Maurice Verdoorn AB FA SooMedia12

Administratie-Belastingconsulent / Fiscaal Adviseur
Specialiteiten: ondernemingsvormen, overgang van eenmanszaak naar BV, werken in de cloud.

Ik ben eigenaar en oprichter van de Verdoorn Adviesgroep en houd me onder andere bezig met de complexere fiscale vraagstukken… Lees verder...

Ik ben eigenaar en oprichter van de Verdoorn Adviesgroep en houd me onder andere bezig met de complexere fiscale vraagstukken. Ik ben afgestudeerd als Fiscaal Adviseur en mag de titel FA voeren. Ik houd me bovendien bezig met innovatie op het gebied van automatisering en werken in de cloud.

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn drie zoons en mag ik graag mountainbiken en hardlopen. Niet te ver trouwens. Studie en het lezen van de vakliteratuur vind ik zowel leuk als belangrijk.

SooMedia15

Geert Buitenhuis

Relatiebeheerder
Specialiteiten: advisering, jaarrekeningen, salarisadministratie, belastingaangiftes voor ondernemers

Ik ben het aanspreekpunt voor onze relaties en adviseer regelmatig. Lees verder... – 

Specialiteiten: advisering, jaarrekeningen, salarisadministratie, belastingaangiftes voor ondernemers

Ik ben het aanspreekpunt voor onze relaties en adviseer regelmatig over alles dat met salarisadministratie te maken heeft. Daarnaast stel ik jaarrekeningen, fiscale aangiftes en salarisadministraties samen, en houd controle op de voortgang ervan.

Buiten het werk ben ik een levend klimrek voor mijn twee jonge kinderen. Ik squash en speel graag piano.

SooMedia19

Geert Hendriks

Junior Relatiebeheerder
Specialiteiten: particuliere belastingaangiftes, inrichting en optimalisatie van online administraties

Mijn accountancy stage bij de Verdoorn Adviesgroep beviel van beide kanten zo goed dat ik na mijn afstuderen direct. Lees verder...  –

Specialiteiten: particuliere belastingaangiftes, inrichting en optimalisatie van online administraties

Mijn accountancy stage bij de Verdoorn Adviesgroep beviel van beide kanten zo goed dat ik na mijn afstuderen direct in dienst ben getreden. Ik richt me op het controleren en verwerken van administraties, btw-aangiftes, jaarrekeningen en aangiftes inkomstenbelasting.

Ik voetbal bijna net zo graag als ik er naar kijk. Ik ben in voor een dolletje en luister graag muziek.

SooMedia13Marscha Verdoorn-Smit

Administratie-Belastingconsulent
Specialiteiten: interim management, jaarrekeningen en fiscale aangiftes

Ik houd mij vooral bezig met het samenstellen van jaarrekeningen… Lees verder...

 

Specialiteiten: interim management, jaarrekeningen en fiscale aangiftes

Ik houd mij vooral bezig met het samenstellen van jaarrekeningen, fiscale aangiftes en het verwerken van administraties in de cloud. Ook ben ik regelmatig bij onze klanten om de administratieve processen te begeleiden en controleren.

Net als Maurice besteed ik mijn vrije tijd het liefst aan mijn gezin.

Mr. Dennis Heijmink RB

dennis-duotone-uitsnede1

Fiscaal jurist
Mijn cliënten kunnen rekenen op een scherp en helder antwoord, ook als zij de vraag niet hebben gesteld. Zoek je een deskundige professional die fiscale problemen voorkomt en kansen creëert, dan ben ik je man!

Drs. Jan van Esch RB

jan-duotone-uitsnede1

Fiscaal jurist
Ik ben een fiscale kennisbank, op de hoogte van de meest actuele zaken. Om mijn cliënten van dienst te zijn, bedenk ik inventieve oplossingen zodat zij belasting besparen. Op het gebied van btw-vraagstukken ben ik de beste in de regio.

Mr. Remco Siegers RB

Remco-Siegers

Fiscaal jurist
Een van mijn eigenschappen is nauwkeurigheid. Ik ben kritisch op ontwikkelingen in het vak. Ik denk graag mee in alle voorkomende fiscale vraagstukken. Ik draag met plezier de juiste oplossing aan in begrijpelijke taal.

Margo Huijerjans

Financiering specialist
Vanuit een creatieve invalshoek adviseer ik mijn cliënten over de best passende financieringsconstructie. Elk kredietvraagstuk is uniek en behoeft een goede voorbereiding. Ik ontzorg ondernemers daarin. Mijn cliënten omschrijven mij als meedenkend, betrouwbaar en oplossingsgericht.

Kies ook voor Verdoorn Adviesgroep:

Gratis
adviesgesprek

Gratis E-book

Gratis e-book

Onze klanten aan het woord

Nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de meest actuele
fiscale ontwikkelingen en ontvang gratis fiscale tips!

Bij het gebruiken van dit formulier geef je toestemming voor het verzamelen en gebruiken van jouw gegevens door onze website.

fb-icontwitter-iconinsta-iconwij-icon

Contact

Adres:
Kerkenbos 1079d
6546 BB Nijmegen

(024) 848 21 21
WhatsApp: 06 44 20 97 60
info@verdoornadvies.nl
www.verdoornadvies.nl