Wie zijn wij?

Welkom! Verdoorn Adviesgroep is de enthousiaste adviseur voor zelfstandigen en het MKB, die effectief en betaalbaar is. We voorzien je proactief van advies, gedreven door innovatie en klanttevredenheid. We ondernemen samen met jou!

Onze filosofie

Bij Verdoorn Adviesgroep begrijpen we waar onze klanten behoefte aan hebben en vertellen we geen ingewikkelde verhalen. We bieden duidelijkheid en overzicht en garanderen kwaliteit, actuele kennis en toegankelijkheid. Daarom zijn we gecertificeerd door de Nederlandse Orde van Administratie-en Belastingdeskundigen (NOAB) en Fiscaal Adviseurs (FA). We doen ons werk deskundig, eerlijk en oprecht en houden rekening met de in onze samenleving geldende ethische normen. Hierbij zoeken wij altijd naar het evenwicht tussen het belang van de klant en het maatschappelijk belang. Wij staan 100% achter onze dienstverlening. Wij gaan daarom niet zomaar met iedereen in zee.

Onze werkwijze

Samen ondernemen,  dat is ons motto en daar geloven we in. Door rust en overzicht te creëren, zorgen we dat jij alle aandacht kunt besteden aan het groeien en bloeien van jouw bedrijf. Dat doen we bijvoorbeeld online via (de apps van) Exact Online en SnelStart, zodat je altijd direct inzicht hebt in de financiële stand van zaken. Je kunt bij ons jouw facturen en bankafschriften gewoon indienen via Scan & Herken en ze worden meteen verwerkt. Zo is je administratie altijd up-to-date! Naast dat wij advies uitbrengen bieden wij ook praktische ondersteuning en begeleiding op het gebied van bedrijfsvoering. We wijzen niet alleen de verbeterpunten aan maar we helpen je ook graag met het doorvoeren hiervan. Samen zorgen we voor een gezonde financiële huishouding en een doelmatige bedrijfsstructuur!

Onze stijl

Wij werken met ons gezellige en professionele team in een informele sfeer en vinden het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Wij spreken jouw taal. In ons gedigitaliseerde kantoor werken we hard om jou elke dag zorgeloos te laten ondernemen.

Onze geschiedenis

Verdoorn Adviesgroep is opgericht in 2008 vanuit een 25-jarige ervaring in de accountancy brance. Sindsdien groeit het klantenbestand van Verdoorn Adviesgroep voortdurend, dus werken we met meerdere vaste medewerkers, oproepkrachten en stagiaires. Door de jaren heen hebben wij veel geïnvesteerd in automatisering, opleiding en ontwikkeling, en die drang naar innovatie zetten wij ook in de toekomst voor jou in. Zo maken we het makkelijk!

Ons team

 • Maurice Verdoorn AB FA
  Maurice Verdoorn AB FA Administratie-Belastingconsulent / Fiscaal Adviseur

  Ik ben eigenaar en oprichter van Verdoorn Adviesgroep en houd me onder andere bezig met de complexere fiscale vraagstukken. Ik ben afgestudeerd als Fiscaal Adviseur en mag de titel FA voeren. Ik houd me bovendien bezig met innovatie op het gebied van automatisering en werken in de cloud.

  Tel: (024) 2200 200
  Email: mverdoorn@verdoornadvies.nl

 • Geert Buitenhuis
  Geert Buitenhuis Relatiebeheerder | Financieel Adviseur

  Specialiteiten: advisering, jaarrekeningen, salarisadministratie, belastingaangiftes voor ondernemers

  Ik ben het aanspreekpunt voor onze relaties en adviseer regelmatig over alles dat met salarisadministratie te maken heeft. Daarnaast stel ik jaarrekeningen, fiscale aangiftes en salarisadministraties samen, en houd controle op de voortgang ervan.

  Tel: (024) 2200 202
  Email: gbuitenhuis@verdoornadvies.nl

 • Geert Hendriks
  Geert Hendriks Relatiebeheerder | Financieel Adviseur

  Specialiteiten: particuliere belastingaangiftes, inrichting en optimalisatie van online administraties

  Mijn accountancy stage bij Verdoorn Adviesgroep beviel van beide kanten zo goed dat ik na mijn afstuderen direct in dienst ben getreden. Ik richt me op het controleren en verwerken van administraties, btw-aangiftes, jaarrekeningen en aangiftes inkomstenbelasting.

  Tel: (024) 2200 206
  Email: ghendriks@verdoornadvies.nl

 • Marscha Verdoorn-Smit
  Marscha Verdoorn-Smit Relatiebeheerder | Financieel Adviseur

  Specialiteiten: interim management, jaarrekeningen en fiscale aangiftes

  Ik houd mij vooral bezig met het samenstellen van jaarrekeningen, fiscale aangiftes en het verwerken van administraties in de cloud. Ook ben ik regelmatig bij onze klanten om de administratieve processen te begeleiden en controleren.

  Tel: (024) 2200 200
  Email: marscha@verdoornadvies.nl

 • Kim Polman
  Kim Polman Relatiebeheerder | Financieel Adviseur

  Specialiteiten: inrichting en optimalisatie van online administraties, rapportages en fiscale aangiftes.

  Ik ben Kim Polman, 24 jaar en woonachtig in Bemmel. Cijfers hebben mij altijd al aangesproken en daarom ben ik ook werkzaam in deze branche. Ik richt me op het controleren en verwerken van administraties, btw-aangiftes, jaarrekeningen en aangiftes inkomstenbelasting.

  Tel: (024) 2200 205
  Email: kpolman@verdoornadvies.nl

 • Drs. Bauke Keizer
  Drs. Bauke Keizer Relatiebeheerder | Financieel Adviseur

  Specialiteiten: advisering, jaarrekeningen, salarisadministratie, belastingaangiftes voor ondernemers

  Ik ben woonachtig in Nijmegen waar ik ben blijven wonen na mijn studententijd. In mijn vrije tijd volg ik de Formule 1 op de voet en kijk ik graag naar een goede voetbalwedstrijd. Zelf sport ik veel en doe ik aan hardlopen en mountainbiken. Het kantoor waar ik geruime tijd gewerkt heb (Goei Administratie en Belastingzaken te Wijchen), is na een samenwerkingsperiode overgenomen door Verdoorn Adviesgroep en per 1 januari 2020 ben ik het team komen versterken.

  Tel: (024) 2200 204
  Email: bkeizer@verdoornadvies.nl

 • Margo Huijerjans
  Margo Huijerjans Financiering specialist

  Vanuit een creatieve invalshoek adviseer ik mijn cliënten over de best passende financieringsconstructie. Elk kredietvraagstuk is uniek en behoeft een goede voorbereiding. Ik ontzorg ondernemers daarin. Mijn cliënten omschrijven mij als meedenkend, betrouwbaar en oplossingsgericht.

  Tel: (024) 2200 200
  Email: info@zycht.nl

Samenwerkingsverband Duijd Fiscalisten

 • DRS. Erik Verkuijlen RB
  DRS. Erik Verkuijlen RB FISCAAL JURIST

  “Ik denk graag met u mee in oplossingen voor uw fiscale vragen. Scherp als het moet, maar praktisch als het kan. Fiscalist met gevoel voor cijfers.”

 • Mr. Dennis Heijmink RB
  Mr. Dennis Heijmink RB Fiscaal jurist

  Mijn cliënten kunnen rekenen op een scherp en helder antwoord, ook als zij de vraag niet hebben gesteld. Zoek je een deskundige professional die fiscale problemen voorkomt en kansen creëert, dan ben ik je man!

 • Drs. Jan van Esch RB
  Drs. Jan van Esch RB Fiscaal jurist

  Ik ben een fiscale kennisbank, op de hoogte van de meest actuele zaken. Om mijn cliënten van dienst te zijn, bedenk ik inventieve oplossingen zodat zij belasting besparen. Op het gebied van btw-vraagstukken ben ik de beste in de regio.

 • Romy Lok
  Romy Lok Fiscaal jurist

  Naast mijn studie doe ik ervaring op. Ik bereid adviezen en aangiften voor en daarmee breng ik kennis direct in de praktijk.

Partners