men2work

Men2Work

Wat zijn jullie bedrijfsactiviteiten, wat is je functie  en hoelang bestaat het bedrijf?

Men2Work B.V. is een jong, dynamisch en snelgroeiende uitzendorganisatie die gestart is op 13 april 2016 te Groesbeek. Wij zenden arbeidskrachten uit naar werkgevers die op zoek zijn naar een (tijdelijke) oplossing om hun personeelstekort op te vangen. Na een korte opstartperiode zijn we vanaf eind mei actief uitzendkrachten gaan uitzenden en binnen een onafzienbare tijd is er een constante vraag ontstaan naar uitzendkrachten. Wij hopen dan ook verder te kunnen blijven groeien.

Waarom hebben jullie destijds besloten gebruik te gaan maken van de diensten van Verdoorn Adviesgroep en hoe bevalt de samenwerking? Waar zijn we onderscheidend in? Voor welke problemen hebben we oplossingen geboden?

Na gesprekken met verschillende accountants was het meteen duidelijk dat we met Verdoorn Adviesgroep in zee zouden gaan. In ons gesprek met Maurice Verdoorn werden enkele zaken aangekaart die verder niemand had vermeld en dit wekte meteen vertrouwen.

Voor ons was ook het all-in abonnement interessant omdat hierin het complete pakket voor de administratie wordt aangeboden. Zulke abonnementen ben ik bij geen enkele andere accountant tegen gekomen.

Hebben jullie vaak contact met een van de medewerkers van Verdoorn Adviesgroep en hoe verlopen deze contacten?

Voor advies over boekingen en fiscale vraagstukken nemen we altijd contact op met Geert    Buitenhuis. Hierbij worden wij altijd vlug en op een goede manier geholpen.

Maken jullie gebruik van een online boekhoud/factureerprogramma en zo hoe hoe bevalt dit? Wat zijn de winstpunten? Wat is voor verbetering vatbaar?

Wij werken met boekhoudprogramma Exact Online. Hierin verwerken wij alle boekingen en wordt er gefactureerd aan onze klanten. Dankzij de accountantskoppeling die Verdoorn Adviesgroep heeft met Exact Online kunnen zij altijd met ons meekijken in onze administratie. Dit is handig wanneer wij vragen hierover hebben.

Maken jullie gebruik van het gratis portal “Verdoorn Adviesgroep Online” en zo ja hoe bevalt dit? (met dit portal heeft u uw eigen online dossier voor al uw documenten. Verdoorn Adviesgroep plaatst ieder jaar hier uw jaarrekening en en fiscale aangiften ter accordering).

Het portal hebben wij bijna nog niet gebruikt aangezien er nog een jaarrekeningen zijn gemaakt. Wel hebben wij hierop al documenten ge-upload ter inzage door Verdoorn Adviesgroep.

Waaraan kon je merken dat we kennis, kunde en ervaring hadden in wat we deden? Wat gaf vertrouwen? Hoe zou je de kwaliteit beschrijven?

Zoals eerder al aangegeven werden er in het oriënterend gesprek zaken aangekaart die door nog geen enkele adviseur zijn opgemerkt. In dit gesprek hoorden we ook dat Verdoorn Adviesgroep meerdere uitzendbureaus als klant heeft. Hierdoor weten we dat ze regelgevingen hierin kennen wat uitermate handig is aangezien wij gebonden zijn aan vele wetten en regelgevingen.

Heb je nog tips of andere aanbevelingen?

Nee, eigenlijk niet. Onze samenwerking loopt tot op heden zeer voorspoedig.

Contactgegevens:

Men2Work B.V.

Papaverstraat 17

6561 WR Groesbeek

Tel: 06-15326313

www.men2work.nl

peter@men2work.nl

gerrie@men2work.nl

 

 

Facebooktwitterlinkedin