Erkend Fiscaal Adviseur

Verdoorn Adviesgroep is erkend Fiscaal Adviseur en mag het kwaliteitslogo voeren. Fiscaal Adviseur (FA) is een beschermde titel. Een FA is een belastingexpert en erkend belastingadviseur voor het midden- en kleinbedrijf en is gekwalificeerd om alle belastingzaken te verzorgen, zoals de jaarlijkse belastingaangifte inkomsten-, en vennootschapsbelasting als ook de aangifte voor de loonbelasting en de omzetbelasting. Als gerenommeerde Fiscaal Adviseurs mag jij dan ook van ons verwachten dat wij regelmatig investeren in actuele kennis en ontwikkelingen binnen ons vak.

Het verschil: we verkopen oplossingen, geen uren.

Als Winstadviseurs en Fiscaal Adviseurs bewaren wij de administratieve rust in jouw organisatie. We helpen je
kansen te identificeren én te benutten, kijken verder dan alleen cijfers én helpen je met alle
ondernemersvragen die bij iedere fase van het ondernemen komt kijken.

Gecertificeerd NOAB-Lid

Voordelen NOAB-keurmerk voor MKB’er

Wie het NOAB-keurmerk mag dragen, komt van goeden huize. Je kunt namelijk pas NOAB-gecertificeerd worden als je als administratie- of belastingadvieskantoor aan een zwaar pakket van eisen voldoet. En deze wordt getoetst door een onafhankelijke partij. Hierdoor wordt het NOAB-keurmerk erkend door banken, Belastingdienst en de overheid. Alle kantoren die zijn aangesloten bij NOAB spreken de taal van MKB’ers en ZZP’ers: ze begrijpen je.

Garanties en zekerheden van het NOAB-keurmerk

NOAB werkt nauw samen met de overheid en andere instanties aan nieuwe manieren van werken en nieuwe standaarden. NOAB-kantoren zijn daardoor klaar voor de toekomst! Een kantoor met het NOAB-keurmerk verzekert jou van kwaliteit, vakmanschap én actuele kennis van zaken. En daarnaast staan ze je met raad en daad bij als sparringpartner. Uiteraard zorgt een NOAB-kantoor voor een solide administratie van jouw bedrijf en jouw fiscale zaken. Of het nu gaat om advies bij jouw belastingaangifte, de controle van de jaarrekening of het uitbesteden van de volledige boekhouding. Voor alle klanten van NOAB-kantoren is er een onafhankelijk aanspreekpunt bij onenigheid. Bovendien beschikt ieder lid over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Deze zekerheden kan enkel een NOAB-gecertificeerd kantoor jou leveren. Daar kies jij toch ook voor?

Meer informatie over NOAB vind je op de website (noabkeurmerk.nl).
Ben je benieuwd naar de NOAB-leveringsvoorwaarden? Deze download je hier.