Erkend Fiscaal Adviseur

Verdoorn Adviesgroep is erkend Fiscaal Adviseur en mag het kwaliteitslogo fiscaaladviesblauw voeren. Fiscaal Adviseur (FA) is een beschermde titel. Een FA is een belastingexpert en erkend belastingadviseur voor het midden- en kleinbedrijf en is gekwalificeerd om alle belastingzaken te verzorgen, zoals de jaarlijkse belastingaangifte inkomsten-, en vennootschapsbelasting als ook de aangifte voor de loonbelasting en de omzetbelasting.
Als gerenommeerde Fiscaal Adviseurs mag u van ons verwachten dat wij regelmatig investeren in
actuele kennis en ontwikkelingen binnen ons vak.

 

Gecertificeerd NOAB lid NOAB keurmerk_RGB

Voordelen NOAB-keurmerk voor MKB’er

Wie het NOAB-keurmerk mag dragen, komt van goeden huize. Je kunt namelijk pas NOAB-gecertificeerd worden als je als administratie- of belastingadvieskantoor aan een zwaar pakket van eisen voldoet. En die worden getoetst door een onafhankelijke partij. Hierdoor wordt het NOAB-keurmerk erkend door banken, Belastingdienst en de overheid. Alle kantoren die zijn aangesloten bij NOAB spreken de taal van MKB’ers en ZZP’ers: ze begrijpen je.

Garanties en zekerheden van het NOAB-keurmerk

NOAB werkt nauw samen met de overheid en andere instanties aan nieuwe manieren van werken en nieuwe standaarden. NOAB-kantoren zijn daardoor klaar voor de toekomst. Een kantoor met het NOAB-keurmerk verzekert je van kwaliteit, vakmanschap én actuele kennis van zaken. Daarnaast staan ze je met raad en daad bij als sparringpartner. Uiteraard zorgt een NOAB-kantoor voor een solide administratie van je bedrijf en je fiscale zaken. Of het nu gaat om advies bij je belastingaangifte, de controle van de jaarrekening, of het uitbesteden van de volledige boekhouding. Voor alle klanten van NOAB-kantoren is er een onafhankelijk aanspreekpunt bij onenigheid. Bovendien beschikt ieder lid over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Dit zijn zekerheden die alleen een NOAB-gecertificeerd kantoor je kan leveren.

 

NOAB Keurmerk lees verder

Download hier de NOAB-Leveringsvoorwaarden.

Onze klanten aan het woord

Nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de meest actuele
fiscale ontwikkelingen en ontvang gratis fiscale tips!

Bij het gebruiken van dit formulier geef je toestemming voor het verzamelen en gebruiken van jouw gegevens door onze website.

fb-icontwitter-iconwij-icon

Contact

Adres:
Kerkenbos 1079d
6546 BB Nijmegen

(024) 848 21 21
WhatsApp: 06 44 20 97 60
info@verdoornadvies.nl
www.verdoornadvies.nl