Bedrijfsvorm*
Aantal in- en verkoopfacturen (incl. bonnetjes) per maand
Werkzaamheden
Aanlevering administratie
Bedrijfsnaam*
Omschrijving
Postcode
Huisnummer
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnr.

Wat Klanten Vinden

 • Verdoorn Adviesgroep ervaar ik als een betrouwbare en gedreven partner voor het verwerken van mijn bedrijfsadministratie. Er wordt snel gereageerd op e-mails en bij vragen of opmerkingen wordt ik behulpzaam te woord gestaan. Het online-portal is goed bereikbaar en overzichtelijk, dit maakt de overdracht van documenten erg eenvoudig. Dit alles tegen een redelijk tarief. Al met al ben ik zeer tevreden en zie ik uit naar de verdere samenwerking!

  Elmar Thesing
  Elmar Thesing PhiTech Solutions
 • Destijds ben ik bij Verdoorn Adviesgroep gekomen door mijn onafhankelijke hypotheek adviseur. Mijn partner en ik waren bezig met een hypotheek en mijn boekhouding van mijn bedrijf was niet goed op orde en hij raadde mij aan om naar jullie toe te komen. Jullie hadden mij direct hulp aangeboden om alles van 2015 en 2016 op orde te maken om een hypotheek te kunnen aanvragen. Dit hebben jullie heel snel uitgevoerd. Wat erg prettig was. Verdoorn Adviesgroep schakelt snel en zijn oplettend.

  Hylke Greidanus
  Hylke Greidanus Hylke Greidanus Photography
 • Verdoorn Adviesgroep adviseert, controleert en is een professionele partner voor de HBH Group en haar maatschappijen zoals SOO Media.Van salarisadministratie, jaarrekeningen, sparring partner tot aan fiscaal advies, wij kunnen bij Verdoorn Adviesgroep terecht. Voor een klein tot groot bedrijf een partij die wij aanbevelen!

  Oldrik Beelen
  Oldrik Beelen SOO Media
 • Verdoorn Advies Groep is een laagdrempelig, professioneel bedrijf die onze financiële en fiscale zaken heel correct beheren! Ik waardeer de no-nonsense aanpak en snelle afhandeling van adviesverzoeken en boekhouding. Prima bedrijf!

  Robert van den Eertwegh
  Robert van den Eertwegh ECSN Europe BV