Administratie altijd inzichtelijk

Geen beslissingen meer uitstellen omdat cijfers niet up-to-date zijn, het is heel eenvoudig met het Klantenportaal van Verdoorn Adviesgroep. Altijd uw cijfers inzichtelijk.

Omdat uw administratie online wordt afgehandeld kunt u ook zeer eenvoudig uw resultaten bekijken via uw tablet of smartphone.

Uw scant de facturen, wij doen de rest

U maakt een foto/scan van een bon of factuur of heeft al een PDF. E-mail deze naar de administratie of plaats deze op uw online portal. Door middel van scan en herken wordt de factuur automatisch verwerkt en u vindt uw deze snel en gemakkelijk terug in uw overzicht.

Altijd op de hoogte

U ontvangt maandelijkse rapporten zodat u altijd op de hoogte bent van uw financiële staat.

Door middel van de rapporten bent u altijd op de hoogte en wordt de kans op vervelende verassingen verlaagd. Hierdoor kunt u beter inspelen op mogelijke situaties en veranderingen wat u weer kansen kan bieden.

Altijd online

Werken in de cloud is veilig en makkelijk. Geen gedoe met complexe installaties – je kunt direct aan de slag. Geen zorgen over software updates. Die gaan automatisch, dus je werkt altijd met de nieuwste versie. Werken in de cloud: wat houd je nog tegen?

Het voordeel van online boekhouden is dat je altijd in staat bent je resultaten te bekijken waar en wanneer je maar wilt.

Daarbij markten kunnen veranderen waardoor het als ondernemer belangrijk is altijd op de hoogte te zijn wat er gebeurd in het bedrijf en hoe je er financieel voorstaat.

Verdoorn Adviesgroep heeft ervaring met diverse online boekhoudprogramma’s en kan u hierbij uitstekend behulpzaam zijn.

Logo handel gecertificeerd Logo zakelijke dienstverlening gecertificeerd Logo productie gecertificeerd

       SnelStar_logoindeximages

Exact

Benieuwd naar de mogelijkheden die Exact u kan brengen? Bekijk het filmpje en neem contact met ons op!

Onze klanten aan het woord

Nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de meest actuele
fiscale ontwikkelingen en ontvang gratis fiscale tips!

fb-icontwitter-iconwij-icon

Tweet feed

@Verdoorn_Advies Onze adviseurs Geert & Geert volgen momenteel de fiscale kennissessie van Duijd fiscalisten in Bemmel over de... fb.me/yoj0TpZS

Contact

Adres:
Kerkenbos 1079d
6546 BB Nijmegen

(024) 848 21 21
info@verdoornadvies.nl
www.verdoornadvies.nl