Sanne Claasen- van Daal met &Zo

Op 11 maart 1986 werd Sanne, als tweede dochter van een ondernemersstel, in Boxmeer, geboren. Al in haar jonge jaren werd duidelijk dat Sanne, net als haar moeder, in de wieg is gelegd voor het leggen van contacten. Oprecht nieuwsgierig en vol interesse neemt Sanne de tijd om de mensen om haar heen te leren kennen. Als schoolgaand kind stond zij op zaterdagen, met een kraampje met kleding in de sale, voor haar moeders kledingzaak in Haps.

In 2018 zette Sanne de stap naar zelfstandig ondernemerschap en opende zij vol trots de deuren van haar “&Zo Arbeidsbemiddeling“. Aan de Kalkhofseweg 41- a1 in Haps kreeg Sanne haar eigen plek in het bedrijfspand van haar vader. Het is op deze stek dat &Zo Arbeidsbemiddeling zich inzet om werkgevers en werkzoekenden duurzaam met elkaar te verbinden.

Haar dienstverlenende karakter, in combinatie met haar onvermoeibare doorzettingsvermogen en vakinhoudelijke kennis van de arbeidsmarkt, maken van Sanne een partner waar je nimmer tevergeefs een beroep op doet. Goudeerlijk, transparant, ondernemend en deskundig.

 

Daadkracht

Bij &Zo doen we wat we beloven.
We zijn eerlijk, transparant en aanspreekbaar, snel en doeltreffend. Onze passie klinkt door in alles wat we doen.

Partnerschap

Bij &Zo zorgen we voor elkaar.
Samen groeien, samen werken aan de toekomst. Echte toegevoegde waarde in onze samenwerking.

Vakmanschap

Bij &Zo garanderen we onze inleners continuïteit in het werkproces.
De juiste mensen op de juiste plek, met naleving van wet- en regelgeving.

 

&Zo Arbeidsbemiddeling
Kalkhofseweg 41-A1
5443 NB Hapst
06 419 66 968
sanne@wijzijnzo.nl
wijzijnzo.nl

 

Facebooktwitterlinkedin