Vacatures

Verdoorn Adviesgroep B.V. Administratie- en Belastingadviseurs is een ondernemende en innovatieve organisatie die zich in de eerste plaats richt op het leveren van buitengewone bijdragen aan het succes van cliënten. Wij doen dat door écht te communiceren met onze cliënten en met behulp van goed ingerichte processen. We verkopen oplossingen, geen uren.

Wij zijn adviseurs met een neus voor ondernemerschap. Ondernemerschap waarmee wij onze mkb-cliënten in staat stellen de juiste beslissingen te nemen dankzij realtime-inzicht in hun financiële bedrijfsvoering. Op basis van dat fundament leveren wij aanvullende diensten op het gebied van (salaris)administratie, fiscale aangiften, bedrijfseconomisch en fiscaal advies, eerste hulp bij HR-zaken en IT.

Wij hebben gedreven medewerkers met een professionele instelling in een informele setting. Dat zie je ook aan de cliënten die zich aan ons verbinden: van start-ups tot scale-ups. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

In 2017 en 2019 zijn wij door Exact verkozen tot top-10 kantoor voor de Cloud Award. Hiermee behoren we tot de top-10 van meest innovatieve kantoren van Nederland.

Wil jij ook werken bij een top-10 kantoor en ben jij in staat om door de boekhouding heen te kijken? Ben jij de jr. relatiebeheerder / financieel adviseur die onze cliënten de weg wijst?

Stages

Verdoorn Adviesgroep is altijd geïnteresseerd in de ontwikkeling van toekomstige belastingadviseurs. Daarom bieden we jaarlijks plaats aan stagiaires. Deze stagiaires krijgen een vaste stagebegeleider die ook het contact met school verzorgt.

Op zoek naar een stage waar je veel kunt leren en veel kunt doen? Verdoorn Adviesgroep is altijd geïnteresseerd in de ontwikkeling van toekomstige belastingadviseurs. Studeer je op 3e of 4e jaars niveau 4 voor Assistent Accountant, Bedrijfsadministrateur of vergelijkbaar en heb je eerder ervaring opgedaan? Ben je op zoek naar die (afstudeer)stage die je verder helpt?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier en stuur ons jouw motivatie. Via de website van ECABO vind je meer informatie over de Verdoorn Adviesgroep.

Relatiebeheerder / Financieel Adviseur M/V (32-40 uur/week)

Wie jij bent & wat je gaat doen

Jij hebt een flinke dosis lef. Lef om voorop te lopen in het automatiseren van je eigen vakgebied. Vooral omdat je dan tijd kunt besteden aan de leuke zaken, namelijk je cliënten verder helpen met hun bedrijfsvoering. Je hebt een visie op de ontwikkelingen in het vakgebied, evenals een sterk probleemoplossend vermogen. Je bent daarnaast ook toegankelijk, vlot en goed in staat om je collega’s te coachen.
Naast het onderhouden van cliëntrelaties en adviseren over onder andere bedrijfsvoering en financiering, houd jij je bezig met het verwerken van administraties, opstellen en reviewen van jaarrekeningen, besprekingen met clienten, al dan niet op locatie, en samenstellen van fiscale aangiften.

Wat verwachten we van je?

Je stelt niet alleen jaarrekeningen samen en verwerkt administraties, je maakt ook vrienden. Want goede service draait om het opbouwen van een relatie. De drukke omgeving op ons kantoor betekent dat elke dag weer anders is. Om in deze omgeving te passen, moet je een enthousiaste multitasker zijn die ook in stressvolle situaties rustig en professioneel blijft. Je bent gewend om zelf verantwoordelijkheid te dragen, initiatief te nemen en je doet alles met een glimlach op je gezicht.

Functie-eisen:

 • Opleidingsniveau minimaal Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) of gelijkwaardig.
 • Zelfstandig kunnen werken, enkele jaren werkervaring in de accountancy is een must.
 • Vaktechnisch sterk, fiscaal up-to-date en commercieel;
 • Affiniteit en/of ervaring met geautomatiseerde processen;
 • Stressbestendige en flexibele persoonlijkheid.
 • Doortastende zelfstandige wijze van communiceren.
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Beheersing van de Engelse taal is een pré.

Wat kun jij verwachten?

 • Een uitdagende fulltime functie binnen een groeiende organisatie.
 • Een collegiale, informele sfeer en korte communicatielijnen.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals fietsplan, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, laptop en telefoon van de zaak ect.

Wij zijn gecertificeerd NOAB lid. NOAB is een kwaliteitskeurmerk voor ondernemers en overheid. Een administratie- of belastingadvieskantoor mag pas lid worden en blijven als het aan pakket van strenge eisen voldoet en jaarlijks deelneemt aan diverse studiebijeenkomsten. Wij worden periodiek onderworpen aan een her kwalificatie. Ons kantoor garandeert zo kwaliteit, actuele kennis van zaken en toegankelijkheid.

Je sollicitatie met CV kan je sturen aan: Verdoorn Adviesgroep B.V., Kerkenbos 1079 D, 6546 BB, Nijmegen t.a.v. de heer M.J.R. Verdoorn AB FA: mverdoorn@verdoornadvies.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.