Vacatures & Stages: Ga Jij Ook Verder Waar Andere Stoppen?

Verdoorn Adviesgroep B.V. is een enthousiast financieel en fiscaal adviseur dat zich inzet voor een breed scala aan klanten. 
We werken met verschillende boekhoudprogramma’s zoals Exact Online en SnelStart voor onze klanten.
Innovatie staat voorop: zo zijn we in 2019 verkozen tot Top 10 Cloud kantoor van Nederland!

VACATURES

Verdoorn Adviesgroep B.V. is een administratie- en belastingadviesbureau in Nijmegen.

Wij bieden verschillende diensten aan zoals: online administraties voeren, jaarrekeningen en fiscale aangiften samenstellen, adviesdiensten, salarisadministraties en interim financieel management bij onze relaties op locatie. Ons kantoor is vanwege onze brede toegankelijkheid werkzaam voor verschillende soorten ondernemingen. Binnen onze relaties bevinden zich diverse MKB-bedrijven van groot tot klein, grafische ondernemers, dienstverleners en horecagelegenheden.

Vanuit de filosofie dat kwaliteit bovenaan staat en onze dienstverlening betaalbaar moet zijn, hebben wij voor onze relaties geïnvesteerd in automatisering. Wij werken met de nieuwste technieken zoals scan en herken en volledig online in de cloud. Dit vertaalt zich direct in het efficiënt en snel uitvoeren van onze werkzaamheden ten opzichte van collega kantoren.

In 2019 zijn we door Exact Online verkozen tot Top 10 kantoor. Hiermee behoren we bij de beste 10 kantoren van Nederland die automatisering en innovatie inzetten om zijn klanten zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Verdoorn Adviesgroep is volop in beweging en continu bezig met verdere uitbreiding.

STAGES

Verdoorn Adviesgroep is altijd geïnteresseerd in de ontwikkeling van toekomstige belastingadviseurs. Daarom bieden we jaarlijks plaats aan stagiaires. Deze stagiaires krijgen een vaste stagebegeleider die ook het contact met school verzorgt.

Op zoek naar een stage waar je veel kunt leren en veel kunt doen? Verdoorn Adviesgroep is altijd geïnteresseerd in de ontwikkeling van toekomstige belastingadviseurs. Studeer je op 3e of 4e jaars niveau 4 voor Assistent Accountant, Bedrijfsadministrateur of vergelijkbaar en heb je eerder ervaring opgedaan? Ben je op zoek naar die (afstudeer)stage die je verder helpt?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier en stuur ons jouw motivatie. Via de website van ECABO vind je meer informatie over de Verdoorn Adviesgroep.

WIE ZIJN WIJ?

Welkom! Verdoorn Adviesgroep is de enthousiaste adviseur voor zelfstandigen en het MKB, die effectief en betaalbaar is. We voorzien je proactief van advies, gedreven door innovatie en klanttevredenheid. We ondernemen samen met jou!

ONZE FILOSOFIE

Bij Verdoorn Adviesgroep begrijpen we waar onze klanten behoefte aan hebben en vertellen we geen ingewikkelde verhalen. We bieden duidelijkheid en overzicht en garanderen kwaliteit, actuele kennis en toegankelijkheid. Daarom zijn we gecertificeerd door de Nederlandse Orde van Administratie-en Belastingdeskundigen (NOAB) en Fiscaal Adviseurs (FA). We doen ons werk deskundig, eerlijk en oprecht en houden rekening met de in onze samenleving geldende ethische normen. Hierbij zoeken wij altijd naar het evenwicht tussen het belang van de klant en het maatschappelijk belang. Wij staan 100% achter onze dienstverlening. Wij gaan daarom niet zomaar met iedereen in zee.

ONZE STIJL

Wij werken met ons gezellige en professionele team in een informele sfeer en vinden het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Wij spreken jouw taal. In ons gedigitaliseerde kantoor werken we hard om jou elke dag zorgeloos te laten ondernemen.