ALLES VOOR DE ZELFSTANDIGE ZONDER PERSONEEL EN IEDEREEN DIT NET IS GESTART.

ZZP OF STARTENDE ONDERNEMER

Wouter Achterkamp
Wouter AchterkampCAM Foot Products
Lees verder
Ik geef Verdoorn Adviesgroep 5 sterren. Ze denken op alle vlakken met je mee. Op alle mogelijke vraagstukken (contracten, loon, fiscaal, bedrijfssoftware, etc.) komt altijd een goed onderbouwd advies. Heel erg waardevol!
Hylke Greidanus-Wissink
Hylke Greidanus-WissinkHylke Greidanus Photography
Lees verder
Ik geef 5 sterren. Klantvriendelijk en denken met je mee. Ik kan terecht bij Verdoorn Adviesgroep voor al mijn vragen.
Karin Derks
Karin DerksAutorijschool Karin Derks
Lees verder
Ik geef Verdoorn Adviesgroep 5 sterren omdat ik dik tevreden ben. Ze staan altijd voor je klaar en je wordt altijd goed geholpen met duidelijk antwoord op al je vragen.
Dogs2School
Lees verder
Altijd behulpzaam, aardig, attent en duidelijk. Alles verloopt als een geoliede machine, op rolletjes. Daarom geef ik jullie 5 sterren.
Hein Peters
Hein PetersDe Fietsmaker
Lees verder
Bij 5 sterren mag je aannemen dat alles goed is en niet iets is wat ik kan bedenken dat beter moet. Korte lijnen met persoonlijk contact altijd op zoek naar vooruitgang.
Theo Engelen
Theo EngelenDe Ambachtelijke Bakker Theo Engelen
Lees verder
Het contact is goed, persoonlijk ben ik geen voorstander van een automatische telefoonbeantwoorder. Het omzetten van ons bedrijf naar een bv is nu in gang en kennis die jullie niet hebben zoeken jullie dus dat is top. Ik geef jullie 5 sterren!

JE EERSTE STAP ALS ONDERNEMER,
HET BEGIN VAN EEN MARATHON.

Als ZZP’er of startende ondernemer op zoek naar een adviseur die inzicht geeft in je financiële situatie? Maak kennis met Verdoorn Adviesgroep.

Wij kunnen alle taken op financieel gebied uit handen nemen zodat jij tijd overhoudt om je bezig te houden met andere zaken. Bij ons kun je ervoor kiezen je gehele administratie uit te besteden of een gedeelte ervan. De hele administratie automatiseren we voor je. Zo bespaar jij zeeën van tijd. Wij werken met vaste prijzen. Geen onaangename verrassingen achteraf dus.

We bieden een all-in pakket, maatwerk is natuurlijk ook mogelijk. We werken online met jou samen.

Mocht de omvang en complexiteit van jouw administratie in de loop van de tijd toenemen? Geen probleem, je groeit dan samen met ons mee naar een ander passend abonnement van Verdoorn Adviesgroep.

HOE HET WERKT

Voordat we voor je aan het werk gaan beginnen we met een intake. We horen graag wat jouw wensen en verwachtingen zijn en vertellen je vervolgens wat we voor jou kunnen betekenen. Zodra we van start gaan richten we jouw administratie perfect voor je in. Een persoonlijke benadering vinden we belangrijk. Wij bieden de allerbeste service. Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer jij dat ook bent.

Tip download & lees de onderstaande PDFs:
– De checklist voor alle starters
– Startende ondernemer, wij begrijpen jou!

BASIS

Voor de ZZP'er / eenmanszaak
125 per maand
  • Advies- en intakegesprek
  • Begeleiding startende onderneming
  • Administratie verwerken
  • BTW-aangifte & verkorte jaarrekening
  • Aangifte inkomstenbelasting incl. partner
  • Kort overleg/advies per e-mail en telefoon
  • Nieuwsbrieven per e-mail

VRIJBLIJVEND INFORMATIE AANVRAGEN

HET BESTE BOEKHOUDPAKKET VOOR JOUW SITUATIE, MET ONDERSTEUNING VAN EEN FISCALIST

Altijd en overal inzicht in jouw (financiële) situatie

Groot of klein bedrijf, veel facturen of weinig, er zijn talloze factoren die een rol spelen in de keuze van jouw boekhoudpakket.
Verdoorn Adviesgroep B.V. helpt jou bij deze keuze en ondersteund jouw bedrijf proactief met deze software.
Je hebt altijd en overal inzicht in jouw cijfers, ziet de status van jouw facturen, bank & meer!

Makkelijk boekhouden dankzij administratiesoftware, apps en -tools

Wij willen zo veel mogelijk automatiseren. Zo wordt het voor jou als ondernemer makkelijker. Je hebt namelijk weinig omkijken naar de financiële administratie en kunt doen waar jij goed in bent: ondernemen.

We verzorgen de administratie in de Cloud met Exact Online. Dit betekent dat we direct in jouw boekhoudprogramma werken. Je kunt dus precies zien hoe het ervoor staat, op ieder gewenst moment!

Spoedcursus financiële administratie in de Cloud

Niet iedereen is een online held of even handig met financiële apps en boekhoudprogramma’s. Geen zorgen! Wanneer jij ons laat helpen, leggen wij in een persoonlijk gesprek uit hoe jij de administratie op afstand kan inzien. Ook downloaden wij samen de app en helpen jou bij het aanmaken van een verkoopfactuur.

Heb jij na deze spoedcursus nog vragen? Dan helpen wij graag (en natuurlijk kosteloos)! Dit kan telefonisch, via de mail of door een persoonlijk gesprek. Op deze manier kun jij zorgeloos de financiële administratie uitbesteden. Waar wacht je nog op?

NIET ZOMAAR EEN ADMINISTRATIEKANTOOR

NOAB-GECERTIFICEERD
Erkend Fiscaal Adviseur

Een financieel en fiscaal adviseur uit Nijmegen met een NOAB-keurmerk verzekert jou van kwaliteit, vakmanschap & actuele kennis. Gekwalificeerd voor alle belastingzaken in het MKB.