Administratie in de Cloud

Wil jij de financiële administratie uitbesteden, maar wel op ieder moment kunnen zien hoe jij er financieel voor staat? Dat kan! Wij verzorgen de administratie in de Cloud. Dit wil zeggen dat je geen bonnetjes meer hoeft te plakken of in de weer moet met multomappen. En je hoeft ook geen bestanden meer heen en weer te mailen of met Dropbox te werken, want wij doen de financiële administratie op afstand, online en direct in het administratie programma. Door de administratie in de Cloud te verzorgen met Exact Online bespaar je naast geld ook tijd. Bovendien is jouw financiële overzicht eenvoudig in te zien. Ook werken wij met apps en online tools om de administratie zo effecient mogelijk te verwerken. Wij noemen het Boekhouding 3.0, zodat jij meer tijd hebt om te ondernemen!

Financiële administratie op afstand

Vanuit ons kantoor in Nijmegen regelen wij de financiële administratie op afstand voor allerlei bedrijven. Van ZZP tot het grotere MKB, wij weten waar we het over hebben. Ons doel is de ondernemer zoveel mogelijk te laten ondernemen. Door jouw financiële administratie uit te besteden heb je meer tijd om dat te doen waar jij goed in bent. Je kunt ons zien als jouw eigen financiële afdeling op afstand. Met ons team regelen we jouw financiële administratie geheel óf gedeeltelijk. Net waar jij behoefte aan hebt.

Wat wij allemaal doen?
  • Inboeken van inkoopfacturen
  • Inladen van automatische bankmutaties
  • Belastingaangiften BTW, ICP, VPB
  • Jaarrekening opstellen en laten deponeren
  • Opstellen van bedrijfsspecifieke rapportages
  • Opstellen van een financiële analyse of prognose

Maar wij doen meer!

Je kunt natuurlijk enkel jouw financiële administratie uitbesteden aan ons, maar wij kunnen jou met veel meer helpen. Onze financiële helden kijken niet alleen naar het financiële proces, maar wij kunnen ook bedrijfskundig met je meekijken. Wat kan er beter? Waar kan nog bespaard worden op de kosten? Hoe kun je jouw organisatieprocessen verbeteren? Hoe maak  je meer kans op een financiering van de bank? Wij helpen jou aan de antwoorden!

Makkelijk boekhouden dankzij administratiesoftware, apps en -tools

Wij willen zo veel mogelijk automatiseren. Zo wordt het voor jou als ondernemer makkelijker. Je hebt namelijk weinig omkijken naar de financiële administratie en kunt doen waar jij goed in bent: ondernemen.

We verzorgen de administratie in de Cloud met Exact Online. Dit betekent dat we direct in jouw boekhoudprogramma werken. Je kunt dus precies zien hoe het ervoor staat, op ieder gewenst moment!

Spoedcursus financiële administratie in de Cloud

Niet iedereen is een online held of even handig met financiële apps en boekhoudprogramma’s. Geen zorgen! Wanneer jij ons laat helpen, leggen wij in een persoonlijk gesprek uit hoe jij de administratie op afstand kan inzien. Ook downloaden wij samen de app en helpen jou bij het aanmaken van een verkoopfactuur. Heb jij na deze spoedcursus nog vragen? Dan helpen wij graag (en natuurlijk kosteloos)! Dit kan telefonisch, via de mail of door een persoonlijk gesprek. Op deze manier kun jij zorgeloos de financiële administratie uitbesteden. Waar wacht je nog op?