JOUW BEDRIJF ALTIJD UP-TO-DATE. DATA-GEDREVEN ONDERNEMEN.

BEDRIJFSADMINISTRATIE

Wouter Achterkamp
Wouter AchterkampCAM Foot Products
Lees verder
Ik geef Verdoorn Adviesgroep 5 sterren. Ze denken op alle vlakken met je mee. Op alle mogelijke vraagstukken (contracten, loon, fiscaal, bedrijfssoftware, etc.) komt altijd een goed onderbouwd advies. Heel erg waardevol!
Hylke Greidanus-Wissink
Hylke Greidanus-WissinkHylke Greidanus Photography
Lees verder
Ik geef 5 sterren. Klantvriendelijk en denken met je mee. Ik kan terecht bij Verdoorn Adviesgroep voor al mijn vragen.
Karin Derks
Karin DerksAutorijschool Karin Derks
Lees verder
Ik geef Verdoorn Adviesgroep 5 sterren omdat ik dik tevreden ben. Ze staan altijd voor je klaar en je wordt altijd goed geholpen met duidelijk antwoord op al je vragen.
Dogs2School
Lees verder
Altijd behulpzaam, aardig, attent en duidelijk. Alles verloopt als een geoliede machine, op rolletjes. Daarom geef ik jullie 5 sterren.
Hein Peters
Hein PetersDe Fietsmaker
Lees verder
Bij 5 sterren mag je aannemen dat alles goed is en niet iets is wat ik kan bedenken dat beter moet. Korte lijnen met persoonlijk contact altijd op zoek naar vooruitgang.
Theo Engelen
Theo EngelenDe Ambachtelijke Bakker Theo Engelen
Lees verder
Het contact is goed, persoonlijk ben ik geen voorstander van een automatische telefoonbeantwoorder. Het omzetten van ons bedrijf naar een bv is nu in gang en kennis die jullie niet hebben zoeken jullie dus dat is top. Ik geef jullie 5 sterren!

ADMINISTRATIE IN DE CLOUD

Wil jij de financiële administratie uitbesteden, maar wel op ieder moment kunnen zien hoe jij er financieel voor staat? Dat kan! Wij verzorgen de administratie in de Cloud. Dit wil zeggen dat je geen bonnetjes meer hoeft te plakken of in de weer moet met multomappen. 

Je hoeft ook geen bestanden meer heen en weer te mailen of met Dropbox te werken, want wij doen de financiële administratie op afstand, online en direct in het administratie programma. 

Door de administratie in de Cloud te verzorgen met Exact Online bespaar je naast geld ook tijd. Bovendien is jouw financiële overzicht eenvoudig in te zien. Ook werken wij met apps en online tools om de administratie zo effecient mogelijk te verwerken. 

Wij noemen het Boekhouding 3.0, zodat jij meer tijd hebt om te ondernemen!

WAT WIJ ALLEMAAL DOEN?

  • Controle op de automatische verwerking van uw administratie
  • Koppelingen maken met uw bank zodat mutaties automatisch worden ingelezen
  • Koppelingen maken met kassasystemen
  • Belastingaangiften BTW, ICP, VPB
  • Jaarrekening opstellen en laten deponeren
  • Opstellen van bedrijfsspecifieke rapportages
  • Opstellen van een financiële analyse of prognose
  • En nog veel meer!

Je kunt natuurlijk enkel jouw financiële administratie uitbesteden aan ons, maar wij kunnen jou met veel meer helpen. Onze financiële helden kijken niet alleen naar het financiële proces, maar wij kunnen ook bedrijfskundig met je meekijken. Wat kan er beter? Waar kan nog bespaard worden op de kosten? Hoe kun je jouw organisatieprocessen verbeteren? Hoe maak  je meer kans op een financiering van de bank? Wij helpen jou aan de antwoorden!

VRIJBLIJVEND INFORMATIE AANVRAGEN

HET BESTE BOEKHOUDPAKKET VOOR JOUW SITUATIE, MET ONDERSTEUNING VAN EEN FISCALIST

Altijd en overal inzicht in jouw (financiële) situatie

Groot of klein bedrijf, veel facturen of weinig, er zijn talloze factoren die een rol spelen in de keuze van jouw boekhoudpakket.
Verdoorn Adviesgroep B.V. helpt jou bij deze keuze en ondersteund jouw bedrijf proactief met deze software.
Je hebt altijd en overal inzicht in jouw cijfers, ziet de status van jouw facturen, bank & meer!

Makkelijk boekhouden dankzij administratiesoftware, apps en -tools

Wij willen zo veel mogelijk automatiseren. Zo wordt het voor jou als ondernemer makkelijker. Je hebt namelijk weinig omkijken naar de financiële administratie en kunt doen waar jij goed in bent: ondernemen.

We verzorgen de administratie in de Cloud met Exact Online. Dit betekent dat we direct in jouw boekhoudprogramma werken. Je kunt dus precies zien hoe het ervoor staat, op ieder gewenst moment!

Spoedcursus financiële administratie in de Cloud

Niet iedereen is een online held of even handig met financiële apps en boekhoudprogramma’s. Geen zorgen! Wanneer jij ons laat helpen, leggen wij in een persoonlijk gesprek uit hoe jij de administratie op afstand kan inzien. Ook downloaden wij samen de app en helpen jou bij het aanmaken van een verkoopfactuur.

Heb jij na deze spoedcursus nog vragen? Dan helpen wij graag (en natuurlijk kosteloos)! Dit kan telefonisch, via de mail of door een persoonlijk gesprek. Op deze manier kun jij zorgeloos de financiële administratie uitbesteden. Waar wacht je nog op?

NIET ZOMAAR EEN ADMINISTRATIEKANTOOR

NOAB-GECERTIFICEERD
Erkend Fiscaal Adviseur

Een financieel en fiscaal adviseur uit Nijmegen met een NOAB-keurmerk verzekert jou van kwaliteit, vakmanschap & actuele kennis. Gekwalificeerd voor alle belastingzaken in het MKB.