SALARIS ALTIJD OP ORDE, BETAAL PERSONEEL OP TIJD & JUIST UIT.

SALARISADMINISTRATIE

Theo Engelen
Theo EngelenDe Ambachtelijke Bakker Theo Engelen
Lees verder
Het contact is goed, persoonlijk ben ik geen voorstander van een automatische telefoonbeantwoorder. Het omzetten van ons bedrijf naar een bv is nu in gang en kennis die jullie niet hebben zoeken jullie dus dat is top. Ik geef jullie 5 sterren!
Karin Derks
Karin DerksAutorijschool Karin Derks
Lees verder
Ik geef Verdoorn Adviesgroep 5 sterren omdat ik dik tevreden ben. Ze staan altijd voor je klaar en je wordt altijd goed geholpen met duidelijk antwoord op al je vragen.
Hein Peters
Hein PetersDe Fietsmaker
Lees verder
Bij 5 sterren mag je aannemen dat alles goed is en niet iets is wat ik kan bedenken dat beter moet. Korte lijnen met persoonlijk contact altijd op zoek naar vooruitgang.
Hylke Greidanus-Wissink
Hylke Greidanus-WissinkHylke Greidanus Photography
Lees verder
Ik geef 5 sterren. Klantvriendelijk en denken met je mee. Ik kan terecht bij Verdoorn Adviesgroep voor al mijn vragen.
Wouter Achterkamp
Wouter AchterkampCAM Foot Products
Lees verder
Ik geef Verdoorn Adviesgroep 5 sterren. Ze denken op alle vlakken met je mee. Op alle mogelijke vraagstukken (contracten, loon, fiscaal, bedrijfssoftware, etc.) komt altijd een goed onderbouwd advies. Heel erg waardevol!

UITBESTEDEN

Salarisadministratie is vaak één van de meest uitbestede processen binnen een bedrijf. Het proces van verlonen vereist vaak veel specifieke kennis van salaris, wat erg tijdrovend kan uitpakken voor een bedrijf.

Deze tijd kun jij natuurlijk wel effectiever besteden. Door jouw salarisadministratie uit te besteden aan Verdoorn Adviesgroep zorg jij ervoor dat alles netjes in één online portaal is terug te vinden. Wel zo makkelijk en overzichtelijk!

Verdoorn Adviesgroep is de nauwkeurige en discrete specialist wanneer zaken betrekking hebben tot jouw personeel. MKB-ondernemers zijn zuinig op hun personeel. Daarom zorgen ze ervoor dat hun medewerkers elke maand correct en op tijd betaald worden. Dat begint met een goede online salarisadministratie en deskundigheid op het gebied van wetgeving en fiscaliteit.

WAT WIJ ALLEMAAL DOEN?

Salarisadministratie is een breed begrip. Daarom hebben wij overzichtelijk voor je weergegeven wat wij onder andere voor jou kunnen betekenen:

VRIJBLIJVEND INFORMATIE AANVRAGEN

EEN KANTOOR DAT MET JOU MEEDENKT

Als salarisadministratie kantoor zijn we op diverse gebieden op de hoogte om jouw administratie zo goed en volledig mogelijk uit te voeren. Zo is het mogelijk om naast het verzorgen van jouw gehele salarisadministratie je ook te assisteren bij het voeren van functioneringsgesprekken.

Arbeidscontracten opstellen behoort ook tot de mogelijkheden evenals de begeleiding tijdens sollicitatieprocedures. Aanvullend worden jouw loonjournaalposten direct maandelijks verwerkt in Exact Online. Zo heb je overal en altijd actuele cijfers tot jouw beschikking.
Wij adviseren jou en helpen je verder!

Ook krijgen jouw werknemers bij ons de beschikking tot een eigen online dossier waar alle salarisspecificaties en jaaropgaven in terug te vinden zijn. Dit online dossier is eenvoudig terug te vinden via zowel het online portaal als een App voor op de telefoon of tablet.
Zo kun je hier, waar je ook bent, online inzicht in verkrijgen. Ontzettend prettig!

Wil jij meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen met betrekking tot salarisadministratie? Neem dan contact met ons op!

NIET ZOMAAR EEN ADMINISTRATIEKANTOOR

NOAB-GECERTIFICEERD
Erkend Fiscaal Adviseur

Een financieel en fiscaal adviseur uit Nijmegen met een NOAB-keurmerk verzekert jou van kwaliteit, vakmanschap & actuele kennis. Gekwalificeerd voor alle belastingzaken in het MKB.