Salarisadministratie

Verdoorn Adviesgroep is de nauwkeurige en discrete specialist wanneer zaken betrekking hebben tot jouw personeel. MKB-ondernemers zijn zuinig op hun personeel. Daarom zorgen ze ervoor dat hun medewerkers elke maand correct en op tijd betaald worden. Dat begint met een goede online salarisadministratie en deskundigheid op het gebied van wetgeving en fiscaliteit.

Uitbesteden

Salarisadministratie is vaak één van de meest uitbestede processen binnen een bedrijf. Het proces van verlonen vereist vaak veel specifieke kennis van salaris, wat erg tijdrovend kan uitpakken voor een bedrijf. Deze tijd kun jij natuurlijk wel effectiever besteden. Door jouw salarisadministratie uit te besteden aan Verdoorn Adviesgroep zorg jij ervoor dat alles netjes in één online portaal is terug te vinden. Wel zo makkelijk en overzichtelijk!

Wat wij voor jou doen

Salarisadministratie is een breed begrip. Daarom hebben wij overzichtelijk voor je weergegeven wat wij onder andere voor jou kunnen betekenen:

✔ Salarispakket met alle regelingen, percentages en premies;
✔ Klantdossier waarin de loonstroken, jaaropgaven en andere salarisoverzichten online in een beveiligde web-omgeving staan, toegankelijk via web en app;
✔ Loonstrook met verlofopbouw en -registratie en vakantie-opbouw;
✔ Automatische signaleringen, bijvoorbeeld bij einde van een tijdelijk contract;
✔ Rechtstreekse verzending van loonaangiftes aan de Belastingdienst;
✔ Gegevensuitwisseling met pensionfondsen;
✔ SEPA betaalbestanden;
✔ Databeveiliging door cloudopslag;
✔ Productie van overzichten naar eigen inzicht;
✔ en nog veel meer! Informeer naar de mogelijkheden.

Een kantoor dat met jou meedenkt

Als salarisadministratie kantoor zijn we op diverse gebieden op de hoogte om jouw administratie zo goed en volledig mogelijk uit te voeren. Zo is het mogelijk om naast het verzorgen van jouw gehele salarisadministratie je ook te assisteren bij het voeren van functioneringsgesprekken. Arbeidscontracten opstellen behoort ook tot de mogelijkheden evenals de begeleiding tijdens sollicitatieprocedures. Aanvullend worden jouw loonjournaalposten direct maandelijks verwerkt in Exact Online. Zo heb je overal en altijd actuele cijfers tot jouw beschikking. Wij adviseren jou en helpen je verder!

Ook krijgen jouw werknemers bij ons de beschikking tot een eigen online dossier waar alle salarisspecificaties en jaaropgaven in terug te vinden zijn. Dit online dossier is eenvoudig terug te vinden via zowel het online portaal als een App voor op de telefoon of tablet. Zo kun je hier, waar je ook bent, online inzicht in verkrijgen. Ontzettend prettig!

Wil jij meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen met betrekking tot salarisadministratie? Neem dan contact met ons op!