Op zoek naar een kantoor voor jouw salarisadministratie?

Salarisadministratie

Verdoorn Adviesgroep is de nauwkeurige en discrete specialist waar het gaat om je personeel. MKB-ondernemers zijn zuinig op hun personeel. Daarom zorgen ze ervoor dat hun medewerkers elke maand correct en op tijd betaald worden. Dat begint met een goede online salarisadministratie en deskundigheid op het gebied van wetgeving en fiscaliteit. Prettig als de administratie in goede handen is.

Uitbesteden

Salarisadministrie is vaak een van de meest uitbestede processen binnen jouw bedrijf. Het proces van verlonen vereist vaak veel specifieke kennis van salaris, wat erg tijdrovend kan uitpakken voor een bedrijf. Met uit uitbesteden van jouw salarisadministratie aan Verdoorn Adviesgroep wordt jij ontzorgt op dit gebied en zorgen we er voor dat alles netjes in één online portaal is terug te vinden.

Wat wij voor jou doen

Salarisadministratie is een breed begrip, dit is een overzicht wat wij ondermeer voor jou kunnen betekenen:

✔ Salarispakket met alle regelingen, percentages en premies;
✔ Klantdossier waarin de loonstroken, jaaropgaven en andere salarisoverzichten online in een beveiligde web-omgeving staan, toegankelijk via web en app;
✔ Loonstrook met verlofopbouw en -registratie en vakantie-opbouw;
✔ Automatische signaleringen, bijvoorbeeld bij einde van een tijdelijk contract;
✔ Rechtstreekse verzending van loonaangiftes aan de Belastingdienst;
✔ Gegevensuitwisseling met pensionfondsen;
✔ SEPA betaalbestanden;
✔ Databeveiliging door cloudopslag;
✔ Productie van overzichten naar eigen inzicht;
✔ en nog veel meer! Informeer naar de mogelijkheden.

Een administratiekantoor waar je verder mee komt.

Als salarisadministratie kantoor zijn we op diverse gebieden op de hoogte om jouw administratie zo goed en volledig mogelijk uit te voeren. Zo is het mogelijk om naast het verzorgen van jouw gehele salarisadministratie, je ook te assisteren bij het voeren van functioneringsgesprekken. Arbeidscontracten opstellen behoort ook tot de mogelijkheden, evenals de begeleiding tijdens sollicitatieprocedures. Aanvullend worden jouw loonjournaalposten direct maandelijks verwerkt in Exact Online, zo heb je overal en altijd actuele cijfers tot jouw beschikking. Wél zo handig.

Ook krijgen jouw werknemers bij ons de beschikking tot een eigen online dossier waar alle salarisspecificaties en jaaropgaven op terug te vinden zijn. Dit online dossier is eenvoudig terug te vinden via zowel het online portaal als een App voor op de telefoon of tablet.

‘Een klant wordt een vriend waarmee je samen onderneemt’

Bij de Verdoorn Adviesgroep begrijpen we waar onze klanten behoefte aan hebben en vertellen we geen ingewikkelde verhalen. We bieden duidelijkheid en overzicht en garanderen kwaliteit, actuele kennis en toegankelijkheid. Daarom zijn we gecertificeerd door de Nederlandse Orde van Administratie-en Belastingdeskundigen (NOAB) en Fiscaal Adviseurs (FA). We doen ons werk deskundig, eerlijk en oprecht en houden rekening met de in onze samenleving geldende ethische normen. Hierbij zoeken wij altijd naar het evenwicht tussen het belang van de klant en het maatschappelijk belang. Wij staan 100% achter onze dienstverlening. Wij gaan daarom niet zomaar met iedereen in zee.

Waarom Verdoorn Adviesgroep?

Samen ondernemen. Dat is ons motto en daar geloven we in. Door rust en overzicht te creëren, zorgen we dat je alle aandacht kunt besteden aan het groeien en bloeien van je bedrijf. Dat doen we bijvoorbeeld online via (de apps van) Exact Online en SnelStart, zodat je altijd direct inzicht hebt in de financiële stand van zaken. Je kunt bij ons je facturen en bankafschriften gewoon indienen via Scan & Herken en ze worden meteen verwerkt. We adviseren, maar bieden ook praktische ondersteuning en begeleiding op het gebied van bedrijfsvoering. We wijzen niet alleen de verbeterpunten aan, we helpen je graag met het doorvoeren ervan. Samen zorgen we voor een gezonde financiële huishouding en een doelmatige bedrijfsstructuur!

Nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de meest actuele
fiscale ontwikkelingen en ontvang gratis fiscale tips!

Bij het gebruiken van dit formulier geef je toestemming voor het verzamelen en gebruiken van jouw gegevens door onze website.

fb-icontwitter-iconinsta-iconwij-icon

Contact

Adres:
Kerkenbos 1079d
6546 BB Nijmegen

(024) 848 21 21
WhatsApp: 06 44 20 97 60
info@verdoornadvies.nl
www.verdoornadvies.nl