BESPAAR BELASTING MET ONZE EXPERTISE

FISCAAL ADVIES

Theo Engelen
Theo EngelenDe Ambachtelijke Bakker Theo Engelen
Lees verder
Het contact is goed, persoonlijk ben ik geen voorstander van een automatische telefoonbeantwoorder. Het omzetten van ons bedrijf naar een bv is nu in gang en kennis die jullie niet hebben zoeken jullie dus dat is top. Ik geef jullie 5 sterren!
Hylke Greidanus-Wissink
Hylke Greidanus-WissinkHylke Greidanus Photography
Lees verder
Ik geef 5 sterren. Klantvriendelijk en denken met je mee. Ik kan terecht bij Verdoorn Adviesgroep voor al mijn vragen.
Karin Derks
Karin DerksAutorijschool Karin Derks
Lees verder
Ik geef Verdoorn Adviesgroep 5 sterren omdat ik dik tevreden ben. Ze staan altijd voor je klaar en je wordt altijd goed geholpen met duidelijk antwoord op al je vragen.
Dogs2School
Lees verder
Altijd behulpzaam, aardig, attent en duidelijk. Alles verloopt als een geoliede machine, op rolletjes. Daarom geef ik jullie 5 sterren.
Hein Peters
Hein PetersDe Fietsmaker
Lees verder
Bij 5 sterren mag je aannemen dat alles goed is en niet iets is wat ik kan bedenken dat beter moet. Korte lijnen met persoonlijk contact altijd op zoek naar vooruitgang.
Wouter Achterkamp
Wouter AchterkampCAM Foot Products
Lees verder
Ik geef Verdoorn Adviesgroep 5 sterren. Ze denken op alle vlakken met je mee. Op alle mogelijke vraagstukken (contracten, loon, fiscaal, bedrijfssoftware, etc.) komt altijd een goed onderbouwd advies. Heel erg waardevol!

KAN HET SLIMMER?

Iedereen betaald natuurlijk belasting, maar wist je dat er ook mensen zijn die teveel belasting betalen? Met het fiscaal advies van Verdoorn Adviesgroep weet je zeker dat je nooit teveel betaald en gebruikt maakt van de juiste aftrekposten waar je recht op hebt.

Daarnaast zorgen wij ook voor rust in jouw organisatie, waardoor jij je kunt focusen op wat er toe doet: het verder uitbouwen van jouw bedrijf. Wij richten ons op een persoonlijke aanpak en redelijk informele aanpak om zo de samenwerking aan te gaan. Zo voorzien wij jou dan ook graag van fiscaal advies.

FISCALE ZEKERHEID:
VERSTERK JOUW FISCALE POSITIE!

Hoewel risico’s bij het vak van de ondernemer horen, wil je natuurlijk niet onnodig veel risico lopen. Om dit fiscaal zo ver mogelijk in te perken helpen wij je graag verder met een stukje rust en zekerheid. Zo kun jij je focusen wat er echt toe doet: Je eigen bedrijf runnen!

Daarom is het ook mogelijk dat we pro-actief met je meekijken over fiscale discussiepunten als deze aan bod komen. Op die manier creeer je rust in jouw organisatie, en weet je zeker dat je aan alle fiscale verplichtingen voldoet & blijft voldoen!

CASE: NÓG STERKER INVESTEREN

Investeren op zich is al leuk en spanned, maar investeren met een doordacht plan en kijk op de mogelijkheden van bijvoorbeeld een investeringsaftrek is nog leuker!

Ben je daarom van plan om te investeren? Neem dan zeker eens contact met ons op om over jouw investeringsplannen te praten. Dan gaan we samen met jou kijken hoe je dit het beste kunt gaan aanpakken en waar je allemaal recht op hebt.

CASE: FUSIES, OVERNAMES EN REORGANISATIES?

Weet jij wat er allemaal komt kijken bij reorganisaties, fusies of overnames? We helpen graag zowel kopers als verkopers in deze trajecten. Hierbij kun je denken aan het uitvoeren van een fiscale due dilligence en/of civiele due dilligence. Maar we kunnen ook helpen wij bij het ‘verkoopklaar maken’ van een onderneming en ondernemersstructuur.

CASE: HOE GAAT EEN BEDRIJFSOVERDRACHT?

Je hebt hard getimmerd aan je bedrijf en bent klaar om deze over te dragen naar jouw opvolger. Afhankelijk van jouw situatie, kan dit een complex traject zijn waar veel fiscale regelingen (& voordelen!) bij kunnen komen kijken. Ook daarom is het altijd verstandig dat we samen om tafel gaan zitten om jouw opties in kaart te brengen. Dit doen we doormiddel van een bedrijfsovername advies, welke we op maat maken en alle fiscale aspecten aan bod komen. Ons uitgangspunt hierbij is hoe minder belasting je betaalt bij de bedrijfsoverdracht: hoe groter de kans op success!

CASE: SAMEN BLIJVEN WERKEN? 
OF EEN ANDERE RECHTSVORM.

Het kiezen van de juiste rechtsvorm kan een lastige keuze zijn. Je wilt immers geen onnodig risico lopen of teveel betalen. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld moet kiezen tussen een maatschap of vennootschap onder firma (VOF) afhankelijk van jouw situatie. Omdat iedere situatie uniek is, begeleiden wij jou bij iedere stap van het proces: zowel fiscaal als juridisch bij de rechtsvormverandering, maar ook bij het opstellen van een overeenkomst en overige randzaken.

CASE: JOUW BEDRIJF!

Iedere situatie is uniek. Als ervaren fiscalist uit Nijmegen analyseren we jouw situatie voor een passend advies waar je verder mee komt. Benieuwd hoe?

NIET ZOMAAR EEN ADMINISTRATIEKANTOOR

NOAB-GECERTIFICEERD
Erkend Fiscaal Adviseur

Een financieel en fiscaal adviseur uit Nijmegen met een NOAB-keurmerk verzekert jou van kwaliteit, vakmanschap & actuele kennis. Gekwalificeerd voor alle belastingzaken in het MKB.