Fiscaal advies: Bespaar belasting

Iedereen betaald natuurlijk belasting, maar wist je dat er ook mensen zijn die teveel belasting betalen? Met het fiscaal advies van Verdoorn Adviesgroep weet je zeker dat je nooit teveel betaald en gebruikt maakt van de juiste aftrekposten waar je recht op hebt. Daarnaast zorgen wij ook voor rust in jouw organisatie, waardoor jij je kunt focusen op wat er toe doet: het verder uitbouwen van jouw bedrijf. Wij richten ons op een persoonlijke aanpak en redelijk informele aanpak om zo de samenwerking aan te gaan. Zo voorzien wij jou dan ook graag van fiscaal advies.

We maken jouw investeren nóg sterker.

Investeren op zich is al leuk en spanned, maar investeren met een doordacht plan en kijk op de mogelijkheden van bijvoorbeeld een investeringsaftrek is nog leuker! Ben je daarom van plan om te investeren? Neem dan zeker eens contact met ons op om over jouw investeringsplannen te praten. Dan gaan we samen met jou kijken hoe je dit het beste kunt gaan aanpakken en waar je allemaal recht op hebt.

6c5b2272-verdoornadviesgroep_3

Samen blijven werken? Of een andere rechtsvorm.

Het kiezen van de juiste rechtsvorm kan een lastige keuze zijn. Je wilt immers geen onnodig risico lopen of teveel betalen. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld moet kiezen tussen een maatschap of vennootschap onder firma (VOF) afhankelijk van jouw situatie. Omdat iedere situatie uniek is, begeleiden wij jou bij iedere stap van het proces: zowel fiscaal als juridisch bij de rechtsvormverandering, maar ook bij het opstellen van een overeenkomst en overige randzaken.

 

Hulp nodig bij bezwaar- of beroepsprocedures?

Wat voor fiscale gevolgen horen er bij een bepaalde actie? Hoe wordt een vasttellingsovereenkomst opgesteld en afgesloten als er fiscale onduidelijkheid is met de Belastingdienst? Wij ondersteunen je bij het maken en afhandelen van bezwaar- en beroepsprocedures. Belangrijk om te weten is anmelijk dat sommige formele zaken een belangrijk verschil kunnen maken tussen ‘gelijk hebben of gelijk krijgen.’

Fiscaal advies

Fusies, overnames en reorganisaties?

Weet jij wat er allemaal komt kijken bij reorganisaties, fusies of overnames? We helpen graag zowel kopers als verkopers in deze trajecten. Hierbij kun je denken aan het uitvoeren van een fiscale due dilligence en/of civiele due dilligence. Maar we kunnen ook helpen wij bij het ‘verkoopklaar maken’ van een onderneming en ondernemersstructuur.

Wat komt er kijken bij bedrijfsoverdracht?

Je hebt hard getimmerd aan je bedrijf en bent klaar om deze over te dragen naar jouw opvolger. Afhankelijk van jouw situatie, kan dit een complex traject zijn waar veel fiscale regelingen (& voordelen!) bij kunnen komen kijken. Ook daarom is het altijd verstandig dat we samen om tafel gaan zitten om jouw opties in kaart te brengen. Dit doen we doormiddel van een bedrijfsovername advies, welke we op maat maken en alle fiscale aspecten aan bod komen. Ons uitgangspunt hierbij is hoe minder belasting je betaalt bij de bedrijfsoverdracht: hoe groter de kans op success!

 

Fiscale zekerheid: We versterken jouw fiscale positie!

Hoewel risico’s bij het vak van de ondernemer horen, wil je natuurlijk niet onnodig veel risico lopen. Om dit fiscaal zo ver mogelijk in te perken helpen wij je graag verder met een stukje rust en zekerheid. Zo kun jij je focusen wat er echt toe doet: Je eigen bedrijf runnen! Daarom is het ook mogelijk dat we pro-actief met je meekijken over fiscale discussiepunten als deze aan bod komen. Op die manier creeer je rust in jouw organisatie, en weet je zeker dat je aan alle fiscale verplichtingen voldoet & blijft voldoen!

 

Nog niet overtuigd?

Neem gerust contact met ons op omtrent de mogelijkheden! Vervolgens kunnen we samen kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen!