Overstapservice

Overweeg je over te stappen naar een andere financieel en fiscaal adviseur? Dan zit je goed bij Verdoorn Adviesgroep. Wij regelen de overdacht van jouw dossier en zorgen ervoor dat alles binnen 2 werkdagen geregeld is. Ook complexe financiële administraties nemen wij zonder moeite over. Daarnaast is overstappen gratis, we brengen hiervoor geen kosten in rekening. Bij Verdoorn Adviesgroep garanderen we een soepele en snelle overstap

overstappen naar Verdoorn Adviesgroep OMDAT:

De huidige adviseur is niet flexibel

Veel adviseurs richten zich op een speciaal segment bedrijven. Daarmee hebben ze veel verstand van de financiële situatie van één bepaald type klant. Maar wat als jouw bedrijf groeit en de financiële situatie van jouw bedrijf verandert? Een goede adviseur weet raad bij iedere financiële situatie.

De huidige adviseur is ouderwets

De adviseur werkt op een omslachtige en achterhaalde manier. Denk aan verouderde boekhoudsoftware en facturen die via de mail of op papier moeten worden aangeleverd. Deze ouderwetse manier van werken is omslachtig, kost meer tijd en daarmee ook meer geld.

De huidige adviseur is niet op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Financiële en fiscale vraagstukken zijn constant onderhevig aan verandering. Een financieel adviseur die zijn werk serieus neemt, volgt de laatste ontwikkelingen op de voet. Daarmee kan hij jou altijd passend maatwerk bieden waarmee jij het meeste rendement uit je onderneming haalt.

Hoe verloopt een overstap?

1. Intake

Tijdens een intakegesprek kijken we samen naar hoe we jou en jouw onderneming kunnen helpen. Naast een intake bij ons op kantoor kunnen we ook via Teams of Zoom afspreken.

Tijdens het intakegesprek maakt je kennis met onze werkwijze en leren we ook jou beter kennen. Waar liggen je behoeftes, hoe pak je de administratie en financiële vraagstukken nu aan en hoe kunnen we daar verbetering in aanbrengen.

2. Start samenwerking

Om de overstap in gang te zetten moet je bij jouw huidige adviseur de dienstverlening opzeggen. Dit kan via de mail of door even te bellen. Wij nemen vervolgens contact op met de adviseur voor de overdracht van jouw dossier. 

Na opzegging kun je dus zelf achterover zitten. Wij zorgen ervoor dat de overdracht van jouw gegevens en financiële data succesvol verloopt.

3. Onboarding

Zodra je klant bij ons wordt, richten we jouw boekhoud- en financiële omgeving in. We werken met Exact Online, maar je kunt ook jouw eigen boekhoudpakket meenemen. 

Bij de start controleren en optimaliseren we jouw huidige administratie, doen we een fiscale check van de bedrijfsstructuur en kijken we naar waar kansen en bedreigingen liggen. We komen met een adviesplan dat op maat gemaakt is voor jouw onderneming. Na de onboarding kun je hier direct de vruchten van plukken. 

 

Voorkom Financiële Chaos.

PARTNERS