ALLES OP EEN OVERZICHTELIJK RAPPORT

JAARREKENING

Hein Peters
Hein PetersDe Fietsmaker
Lees verder
Bij 5 sterren mag je aannemen dat alles goed is en niet iets is wat ik kan bedenken dat beter moet. Korte lijnen met persoonlijk contact altijd op zoek naar vooruitgang.
Karin Derks
Karin DerksAutorijschool Karin Derks
Lees verder
Ik geef Verdoorn Adviesgroep 5 sterren omdat ik dik tevreden ben. Ze staan altijd voor je klaar en je wordt altijd goed geholpen met duidelijk antwoord op al je vragen.
Hylke Greidanus-Wissink
Hylke Greidanus-WissinkHylke Greidanus Photography
Lees verder
Ik geef 5 sterren. Klantvriendelijk en denken met je mee. Ik kan terecht bij Verdoorn Adviesgroep voor al mijn vragen.
Wouter Achterkamp
Wouter AchterkampCAM Foot Products
Lees verder
Ik geef Verdoorn Adviesgroep 5 sterren. Ze denken op alle vlakken met je mee. Op alle mogelijke vraagstukken (contracten, loon, fiscaal, bedrijfssoftware, etc.) komt altijd een goed onderbouwd advies. Heel erg waardevol!
Dogs2School
Lees verder
Altijd behulpzaam, aardig, attent en duidelijk. Alles verloopt als een geoliede machine, op rolletjes. Daarom geef ik jullie 5 sterren.
Theo Engelen
Theo EngelenDe Ambachtelijke Bakker Theo Engelen
Lees verder
Het contact is goed, persoonlijk ben ik geen voorstander van een automatische telefoonbeantwoorder. Het omzetten van ons bedrijf naar een bv is nu in gang en kennis die jullie niet hebben zoeken jullie dus dat is top. Ik geef jullie 5 sterren!

UITBESTEDEN

We leven in een tijd waarin procedures geautomatiseerd worden en we dus niet meer met dikke enveloppen met grote pakken papier werken. Wat we wel doen is dat wij werken met efficiënt ingerichte en geautomatiseerde procedures. Niet alleen als de jaarrekening of de aangiftes de deur uit moeten maar het hele jaar door.

WAT WIJ ALLEMAAL DOEN?

VRIJBLIJVEND INFORMATIE AANVRAGEN

BV: VERKORTE JAARREKENING?

Wist je dat wij voor BV’s ook sterk verkorte jaarrekeningen kunnen samenstellen op basis van micro-entiteiten. Een wijziging in het Burgerlijk Wetboek die veel vennootschappen gaat raken is de introductie van het regime voor micro-entiteiten. Deze wijziging vloeit voort uit Europese wetgeving. Voor de kleinste vennootschappen zoals BV’s betekent dit een sterke vereenvoudiging van de verslaggevingsvereisten. De vereisten zijn een maximale netto omzet van
€ 700.000,00, een waarde van de activa van maximaal € 350.000,00 en maximaal 10 werknemers in dienst.

WAT IS ER DAN OP TE ZIEN?

  • Balans actiefzijde, onder te verdelen naar opgevraagde stortingen van geplaatst kapitaal, kosten in verband met oprichting en uitbreiding, vaste activa en vlottende activa;
  • Balans passiefzijde: het eigen vermogen (samengetrokken tot een post), voorzieningen en schulden (samengetrokken tot een post);
  • Winst-en-verliesrekening bestaande uit: netto-omzet, overige bedrijfsopbrengsten, kosten voor grondstoffen en hulpstoffen, personeelskosten, waardecorrecties (samen getrokken tot een post), overige bedrijfskosten, belastingen en resultaat.

OVERLOPENDE POSTEN

Verder hoeven overlopende activa en passiva (zoals rentes die betrekking hebben op het ene boekjaar, maar die die worden ontvangen in het andere boekjaar) voor de overige bedrijfskosten niet meer te worden opgenomen. Vermelding van de grondslagen en verdere toelichting is niet meer verplicht op grond van de wet, behoudens de vermelding dat fiscale grondslagen zijn toegepast (indien van toepassing) onderaan de balans.

PUBLICATIEBALANS

De publicatiejaarrekening omvat ten opzichte van de hiervoor beschreven inrichtingsjaarrekening alleen de hiervoor opgesomde balansgegevens. Waardering tegen reële waarde is niet meer toegestaan voor micro-entiteiten. De termijn waarbinnen u de jaarrekening moet deponeren bij de Kamer van Koophandel (KvK) wijzigt ook. Op dit moment moet u deze rapportage uiterlijk binnen 13 maanden deponeren bij de KvK.