Even voorstellen: Kim Polman

Met ingang van 1 april 2019 zal Kim polman ons team komen versterken. Kim heeft een aantal jaren ervaring in de accountancy en zal zich gaan bezig houden met de verwerking van administraties, het samenstellen van jaarrekeningen, salarisadministraties en fiscale aangiftes. Ook kan Kim worden ingezet bij u op locatie bij tijdelijke vervanging van uw boekhouder/administratieur of extra piekdrukte. Wij heten Kim van harte welkom bij Verdoorn Adviesgroep! Hieronder stelt Kim zich aan u voor.

Ik ben Kim Polman, 24 jaar en woonachtig in Bemmel. Per 1 april 2019 ben ik werkzaam bij Verdoorn Adviesgroep. Ik heb een passie voor fotografie, voornamelijk natuur. Daarnaast sport ik graag dus ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Naast dat is een goed boek op zijn tijd ook zeker een van mijn vrijetijdsbestedingen. Cijfers hebben mij altijd al aangesproken en daarom ben ik ook al een aantal jaren werkzaam in deze branche. Ik richt me op het controleren en verwerken van administraties, btw-aangiftes, jaarrekeningen en aangiftes vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Ik kijk graag uit naar een leuke samenwerking en veel leermomenten. Ik hoop u snel persoonlijk te ontmoeten.

Interessant? Deel dit bericht!