Maatregelen Coronavirus Verdoorn Adviesgroep B.V.

Geachte heer, mevrouw,

Zoals uit de nieuws-berichtgeving is kunnen vernemen zijn er door de overheid verregaande maatregelen afgekondigd om de uitbraak van het Coronavirus (COVID-19) te kunnen remmen. Deze maatregelen hebben gevolgen voor onze organisatie en voor u als klant. Veel van u bezoeken ons kantoor periodiek of wij bezoeken u of werken periodiek bij u op locatie.

Bij Verdoorn Adviesgroep staat de continuïteit van de dienstverlening voorop. Om die reden hebben we verschillende maatregelen genomen om de dienstverlening te kunnen waarborgen.

Splitsing team
Tot de genomen maatregelen behoort het opsplitsen van ons team. Een deel van ons team zal vanuit huis de werkzaamheden uitvoeren. Het resterend deel van ons team zal dit vanaf kantoor doen. Zij zullen middels gebruikelijke communicatie met elkaar in contact blijven.

Medewerkers die op kantoor werken is verzocht de instructies van het RIVM te hanteren met betrekking tot hygi├źne- en voorzorgsmaatregelen. Uiteraard zijn wij de komende tijd extra alert op medewerkers met (ziekte-) verschijnselen en zullen bij de minste twijfel deze medewerkers thuis houden of naar huis sturen.

Klantcontact
Afspraken met u kunnen we maken en/of door laten gaan, maar voorlopig maken we in plaats van een fysieke afspraak, daar waar mogelijk, uitsluitend een telefonische afspraak of een afspraak via videobellen waarvoor u in voorkomende gevallen instructies per e-mail van ons ontvangt.

In overleg met u verzetten we lopende afspraken naar een ander tijdstip.

Mocht u hierover vragen hebben, dan vernemen wij die graag.

Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,
Verdoorn Adviesgroep B.V.

Interessant? Deel dit bericht!