NOAB blijft sterk groeien: ook in 2022 forse aanwas nieuwe leden

’s-Hertogenbosch, 5 januari 2023

Met maar liefst 89 aanmeldingen kunnen we wederom spreken van een succesvol jaar voor de brancheorganisatie voor administratie- en belastingadvieskantoren. Kantoren die zich willen onderscheiden in de markt maken een bewuste keus om aan de eisen van het kwaliteitskeurmerk te voldoen. Ook de visie op de toekomst van de vereniging spreekt nieuwe leden aan. Eind 2022 stond de teller boven de 1.100 aangesloten kantoren. Met name door verkoop van kantoren is NOAB het nieuwe jaar begonnen met netto 1.069 aangesloten kantoren die gezamenlijk zo’n 175.000 MKB ondernemers als klant bedienen. De verwachting is dat de groei in 2023 ook zal blijven aanhouden.

NOAB blijft zich verder ontwikkelen en richten op de toekomst om deze stijging in de groei van het ledenaantal te blijven voortzetten. Om kantoren te helpen in de transitie naar een toekomstproof businessmodel waarbij het ontzorgen, begeleiden en adviseren van de ondernemer centraal staat.

Tijdens de Ledenraadsvergadering van 23 november 2022 zijn de plannen om dit te kunnen realiseren goedgekeurd. Een overweldigende meerderheid (96,5 %) stemde vóór het toekomstproof maken van de vereniging en de meerwaarde van het lidmaatschap.

Innovatie, diensten en samenwerking

Doel van NOAB is om toegevoegde waarde te leveren die aansluit op de behoefte van alle leden. Door meer contact, beleving en betrokkenheid van en met NOAB en meer onderlinge samenwerking. Dat betekent onder andere het doorontwikkelen van bestaande diensten, aanbieden van actuele cursussen en praktische tools, ruimte voor nieuwe diensten en innovatie en het faciliteren van samenwerking met collega-kantoren.

 Kwaliteitskeurmerk

Leden vinden het kwaliteitskeurmerk nog steeds één van de belangrijkste redenen om zich aan te sluiten. We zien ook dat de Belastingdienst, KvK, banken en andere externe partijen het belangrijk vinden dat kantoren zijn aangesloten bij een koepelorganisatie zoals NOAB. Naast het kwaliteitskeurmerk vinden leden ook het educatieaanbod, het sparren met collega-kantoren en de toekomstige ontwikkelingen belangrijk.

Over NOAB

De Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen is een branchevereniging met zo’n 1.100 aangesloten kantoren. Deze aangesloten administratie- en belastingadvieskantoren bedienen tezamen ongeveer 175.000 ondernemers in het MKB-segment. NOAB helpt kantoren naar een toekomstproof businessmodel waarbij het ontzorgen, begeleiden en adviseren van de ondernemer centraal staat. NOAB probeert de concurrentiepositie van haar leden te versterken door hoge kwaliteit van hun dienstverlening en het genereren van efficiency door krachtenbundeling.


Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Het bericht NOAB blijft sterk groeien: ook in 2022 forse aanwas nieuwe leden verscheen eerst op NOAB.

Interessant? Deel dit bericht!