Ontwikkelingen Exact Online mei 2022: PSD2-koppeling en debiteurenbeheer

PSD2-bankkoppeling voor Rabobank

De PSD2-bankkoppeling is vanaf nu beschikbaar voor rekeninghouders van Rabobank. Met deze nieuwe generatie bankkoppelingen heb je op ieder moment up-to-date inzicht in je geldstromen en altijd controle over wie er bij je bankgegevens kan. Stap op tijd over, want de huidige bankkoppeling 1.0 wordt vanaf 1 juli niet meer door de Rabobank aangeboden. Zo kan je ook na die datum blijven boekhouden zoals je gewend bent.

Let op: de nieuwe PSD2-koppeling wordt gefaseerd uitgerold. Je kunt alleen overstappen als je in Exact Online/Boekhoud Gemak een melding hebt gekregen of een email hebt ontvangen waarin staat dat de overstap voor jou beschikbaar is!

 

Exact Online Debiteurenbeheer

Op tijd betaald krijgen, een goede klantrelatie behouden en administratieve lasten verminderen? Het zijn grote uitdagingen voor ondernemers. Gelukkig heeft Exact hier binnenkort de perfecte oplossing voor met Exact Online Debiteurenbeheer.

Sneller betaald krijgen

Ontdek hoe de nieuwe Debiteurenbeheer add-on het proces van factuurverzending tot en met het boeken van de betaling volledig automatiseert. Doordat herinneringen worden verstuurd op basis van diverse communicatiescenario’s behoud je de klantrelatie en verminder je ook nog eens je administratieve lasten.

De voordelen van Exact Online Debiteurenbeheer

– Automatisch herinneringen versturen zonder jouw tussenkomst

– De software selecteert zelf per klant het best passende communicatiescenario

– Registreer en beheer betalingsovereenkomsten

– Betaallinks toevoegen aan herinneringen

– Volledig ge├»ntegreerd in Exact Online

 

Interessant? Deel dit bericht!