Maak kennis met Verdoorn Adviesgroep

Onze werkwijze

We hebben er plezier in samen met u te ondernemen. Innovatie en klanttevredenheid zijn wat ons drijft. We luisteren naar uw wensen en maken gebruik van de nieuwste technieken om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.

Een goed voorbeeld daarvan is het samenwerken binnen Exact Online met u als ondernemer. In dit online boekhoudpakket heeft u direct inzicht in de financiële stand van zaken. Met scan en herken worden facturen en bankafschriften automatisch verwerkt. Uiteraard zijn er apps voor uw telefoon/tablet beschikbaar.

Nog een voorbeeld? Het Online loondossier voor werkgevers en werknemers. Alle loonstroken en andere informatie online digitaal beschikbaar. Uiteraard ook hier apps voor uw telefoon en tablet, ook voor de werknemer.

De sfeer

We werken met een enthousiast team in een informele sfeer. Ons kantoor is modern ingericht met ruime werkplekken en overal dubbele beeldschermen omdat al onze dossiers digitaal zijn. We kennen onze klanten en spreken hun taal. Iedereen is breed inzetbaar. Zo kan bijvoorbeeld iedere medewerker salarissen verwerken wat een specialistisch werk is.

 

Onze filosofie en normen en waarden

Geen verhalen over saaie belastingregels, onbegrijpelijke jaarrapporten en opmerkingen over hoe lastig ondernemen wel niet is, maar duidelijkheid en heldere financiële overzichten op het moment dat u daar behoefte aan heeft.

Wij zijn een modern kantoor in Nijmegen. We focussen ons namelijk met name op het zoveel mogelijk automatiseren van je administratie. Dit doen we door slim gebruik te maken van automatische koppelingen met bijvoorbeeld webwinkels, betaalproviders, facturatie tools, banken enzovoorts.

Door ons gekwalificeerd lidmaatschap van de Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen (NOAB) en Fiscaal Adviseurs (FA) garanderen wij kwaliteit, actuele kennis en toegankelijkheid. Wij hanteren strikte normen en waarden en zijn kritisch naar onze klanten toe. Wij voeren onze werkzaamheden deskundig, eerlijk en oprecht uit. We nemen de huidige in onze samenleving geldende ethische normen in acht, en geven en houden rekening met onze bijzondere positie en nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Hierbij zoeken wij altijd naar het evenwicht tussen het belang van de klant en het maatschappelijk belang. Wij staan 100% achter de door ons ingediende aangiften. Hierdoor nemen wij niet zomaar iedereen als klant aan.

Onze geschiedenis

Verdoorn Adviesgroep is in 2008 opgericht door Maurice Verdoorn die ruim 30 jaar ervaring heeft op het gebied van accountancy, fiscale zaken en financieel management. Het klantenbestand is vanaf die tijd gestaag gegroeid waardoor er ondertussen er 3 fulltime medewerkers in dienst zijn getreden. De ontwikkelingen in de automatisering worden op de voet gevolgd en regelmatig worden er investeringen gedaan om het voor u en ons makkelijker te maken.

Het team

Maurice Verdoorn AB FA SooMedia12

Administratie-Belastingconsulent / Fiscaal Adviseur
Maurice is eigenaar/oprichter van Verdoorn Adviesgroep. Maurice houdt zich bezig met o.a. de complexere fiscale vraagstukken…

Lees verder...

Maurice is eigenaar/oprichter van Verdoorn Adviesgroep. Maurice houdt zich bezig met o.a. de complexere fiscale vraagstukken. Daarnaast is Maurice continu bezig de automatisering van alle werkzaamheden in de Cloud te optimaliseren. Maurice is afgestudeerd als Fiscaal Adviseur en mag daarom de titel FA voeren.

Specialiteiten: ondernemingsvormen, overgang van eenmanszaak naar BV, werken in de Cloud.

In zijn vrije tijd doet Maurice graag aan mountainbiken en hardlopen. Niet te ver overigens. Staat regelmatig ingeschreven bij de sportschool maar schrijft zich net zo gemakkelijk weer uit zonder er geweest te zijn. Thuis is hij regelmatig bezig met studie en vakliteratuur en snijd daardoor vaak alleen in het weekend het vlees aan tafel. Veel tijd gaat verder zitten in zijn drie zoons, maar dat is meestal goed besteed.

SooMedia15

Geert Buitenhuis

Relatiebeheerder
Geert is direct aanspreekpunt voor onze relaties. Hij houdt controle op de voortgang van de verwerking van de…

Lees verder...

Geert is direct aanspreekpunt voor onze relaties. Hij houdt controle op de voortgang van de verwerking van de administraties en fiscale aangiftes zoals de btw-aangiftes. Verder houdt Geert zich bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiftes en salarisadministraties.

Specialiteiten: het samenstellen van jaarrekeningen en het verwerken en advisering rondom salarisadministraties. Daarnaast belastingaangiftes voor ondernemers.

Privé is Geert een levend klimrek voor zijn twee jonge kinderen die er ook nog voor zorgen dat er verborgen talenten naar boven komen tijdens de knutseluurtjes. Om zich wekelijks af te kunnen reageren (op de bal, niet op zijn medespeler) speelt hij squash. Daarnaast houdt hij er van om piano te spelen waarbij het voor de buurt maar goed is dat er een volumeknop op zit (als de kinderen spelen uiteraard).

SooMedia19

Geert Hendriks

Assistent Administratie-Belastingconsulent
Geert is de jongste werknemer van ons kantoor en woonachtig in het mooie Millingen aan de Rijn. Na zijn stageperiode bij Verdoorn Adviesgroep is Geert afgestudeerd…

Lees verder...

Geert is de jongste werknemer van ons kantoor en woonachtig in het mooie Millingen aan de Rijn. Na zijn stageperiode bij Verdoorn Adviesgroep is Geert afgestudeerd als assistent accountant. De samenwerking was zo goed bevallen dat Geert direct bij Verdoorn Adviesgroep in dienst is getreden. Geert houdt zich bezig met het controleren en verwerken van administraties, btw-aangiftes, jaarrekeningen en aangiftes inkomstenbelasting.

Specialiteiten: het inrichten en optimaliseren van online administraties zodat er zo min mogelijk handmatige handelingen nodig zijn. Daarnaast particuliere belastingaangiftes.

Naast zijn werk voor Verdoorn Adviesgroep voetbalt hij graag met zijn maten, drinkt hij een biertje op zijn tijd en luistert hij graag naar muziek. Verder kijkt Geert ook graag naar voetbal en is hij vaak in voor een dolletje. Op kantoor is Geert verantwoordelijk voor de flora en fauna maar niet alle planten kunnen daar goed tegen.

SooMedia13Marscha Verdoorn-Smit

Assistent Administratie-Belastingconsulent
Marscha houdt zich bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiftes en verwerkt o.a. de..

Lees verder...

 

Marscha houdt zich bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiftes en verwerkt o.a. de administraties in de Cloud. Daarnaast is zij regelmatig werkzaam op locatie bij cliënten om de administratieve processen te begeleiden en controleren.

Specialiteiten: Interim management, het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiftes.

Marscha in Nijmegen en is getrouwd met Maurice. Had als hobby paardrijden, maar door het drukke gezin komt het er even niet van. Heeft ooit een poging ondernomen tot sporten in de sportschool en hardlopen, maar de speciaal aangeschafte hardloopschoenen staan nog bijna nieuw in de kast. Is verder druk met de opvoeding van haar jongste zoon die net op de middelbare school zit.

Partners fiscaal advies

Mr. Dennis Heijmink RB

dennis-duotone-uitsnede1

Mijn cliënten kunnen rekenen op een scherp en helder antwoord, ook als zij de vraag niet hebben gesteld. Zoek je een deskundige professional die fiscale problemen voorkomt en kansen creëert, dan ben ik je man!

Drs. Jan van Esch RB

jan-duotone-uitsnede1

Ik ben een fiscale kennisbank, op de hoogte van de meest actuele zaken. Om mijn cliënten van dienst te zijn, bedenk ik inventieve oplossingen zodat zij belasting besparen. Op het gebied van btw-vraagstukken ben ik de beste in de regio.

Mr. Remco Siegers RB

Remco-Siegers

Een van mijn eigenschappen is nauwkeurigheid. Ik ben kritisch op ontwikkelingen in het vak. Ik denk graag mee in alle voorkomende fiscale vraagstukken. Ik draag met plezier de juiste oplossing aan in begrijpelijke taal.

Verdoorn Adviesgroep sponsoring

Verdoorn Adviesgroep hecht waarde aan het ondersteunen van goede doelen en projecten voor het welzijn van de mens. Wij stellen belangeloos en kosteloos de jaarrekeningen op. Daarnaast geven wij belangeloos en kosteloos fiscale en organisatorische adviezen. Op dit moment sponsoren wij Stichting Pesten. Pesten.nl, is hét anti-pesten portaal van Stichting Pesten.

Stichting Pesten zet zich in voor de mensen binnen delogo Nederlandse samenleving die als gevolg van pestgedrag emotionele en fysieke schade oplopen.

Kijk voor meer informatie op: www.pesten.nl

Vacatures en Stage

Vacatures

Verdoorn Adviesgroep bied je een uitdagende baan in een mooie organisatie: we kennen een professionele en persoonlijke werksfeer binnen een platte organisatiestructuur. Hierdoor wordt onze aanpak gekenmerkt door persoonlijk contact en grote betrokkenheid. Accountancy is immers meer dan cijfers alleen.

Jouw toekomstige collega’s beschrijven de sfeer op kantoor als open informeel voor zowel relaties als medewerkers.

Op dit moment hebben wij geen vacatures. Wij hebben wel stageplekken beschikbaar!

Stages

Verdoorn Adviesgroep is altijd geïnteresseerd in de ontwikkeling van toekomstige belastingadviseurs. Daarom bieden we jaarlijks plaats aan stagiaires. Deze stagiaires krijgen een vaste stagebegeleider die ook het contact met school verzorgt.

Studeer je momenteel 3e of 4e jaars niveau 4 voor Assistent Accountant, Bedrijfsadministrateur of vergelijkbaar, heb je al eerder stage gelopen en ervaring opgedaan? En ben je opzoek naar een bedrijf om je (afstudeer)stage te lopen? Neem dan contact met ons op door middel van ons contactformulier met motivatie.

Via de website van ECABO kan je meer informatie vinden over Verdoorn Adviesgroep. Voor onze fiscale- en samenstelpraktijk hebben wij tevens stageplekken beschikbaar voor gevorderde studenten met enige jaren ervaring. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Partners

Administratiekantoor G. Verseput

Administratiekantoor

De specialisten van Administratiekantoor G. Verseput en Verdoorn Adviesgroep werken onderling samen om fiscale vraagstukken op te lossen

www.verseput.nl

DRC-Groep

DRC-Groep

Bij DRC-Groep kunt u terecht voor huizen, hypotheken, lenen, zakelijke en particuliere verzekeringen en pensioenen.

www.drc-groep.nl

Eldik & Van Eldik Notarissen

Eldik & Van Eldik

Van Eldik & Van Eldik Notarissen is een klein maar zeer deskundig notariskantoor. Zowel zakelijke als particuliere cliënten zijn bij hen aan het juiste adres.

www.eldiknotaris.nl

Onze klanten aan het woord

Nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de meest actuele
fiscale ontwikkelingen en ontvang gratis fiscale tips!

Bij het gebruiken van dit formulier geef je toestemming voor het verzamelen en gebruiken van jouw gegevens door onze website.

fb-icontwitter-iconinsta-iconwij-icon

Contact

Adres:
Kerkenbos 1079d
6546 BB Nijmegen

(024) 848 21 21
WhatsApp: 06 44 20 97 60
info@verdoornadvies.nl
www.verdoornadvies.nl