We kunnen leren van elkaar

Werken met en voor ondernemers is al achttien jaar lang mijn grote drive in het runnen van een administratiekantoor. Mijn kantoor heeft een kleurrijk en divers cliëntenbestand uit uiteenlopende branches. Dat maakt dat geen dag hetzelfde is. Het geeft mij veel voldoening als de administratieve organisatie en fiscale aangiften van mijn cliënten op orde zijn en ik kleine ondernemers bijsta met adviezen in hun ondernemerschap. Dat doe ik niet helemaal alleen. In voorgaande jaren heb ik afwisselend met freelancers en stagiaires gewerkt. Ondertussen heb ik nu vast personeel in dienst.

In 2017 ben ik lid geworden van het NOAB. Naast het felbegeerde kwaliteitskeurmerk is het NOAB voor mij een fijne vereniging waarin in ik veel collegialiteit vind. Toen de openstaande post als afdelingsbestuurder Noord-Holland beschikbaar kwam heb ik geen moment geaarzeld om mij daarvoor kandidaat te stellen. Een extra mooi moment nu het NOAB 30 jaar is geworden en ik mijzelf opnieuw realiseer hoeveel het NOAB in die jaren heeft bereikt voor aangesloten administratiekantoren.

Als afdelingsbestuurder wil ik meer NOAB-kantoren motiveren om deel te nemen aan de afdelingsbijeenkomsten door een interessant programma neer te zetten. Naast het ontmoeten en sparren met collega kantoren in een informele setting worden het ook leerzame bijeenkomsten. Aankomend jaar gaan we gastsprekers uitnodigen die een korte lezing geven over een relevant onderwerp zoals ChatGPT. Maar ook door een deelnemer zijn eigen NOAB-kantoor in de spotlight te zetten, we kunnen immers leren van elkaar!

Sparring sessies wil ik levendig maken door op speelse wijze iedereen actief te laten deelnemen aan discussies en overleg. Denk bijvoorbeeld aan speeddaten over een onderwerp. Of diverse stellingen neer te zetten met het spel ‘over de lijn’, waar de ene kant van de lijn ‘eens’ is en de andere kant ‘oneens’ is.

Iedere twee maanden komen we samen met een leuke kleine en vaste club NOAB-kantoren in het sfeervolle Wonder’s in Heerhugowaard. Graag ontmoet ik je de volgende bijeenkomst!


Ga terug naar de homepagina.

Het bericht We kunnen leren van elkaar verscheen eerst op NOAB.

Interessant? Deel dit bericht!