Werktijden.nl

Graag willen we onze expertise en ervaring delen om jouw bedrijfsprocessen verder te optimaliseren. Een van de gebieden waar we aandacht aan willen besteden, is het beheer van werktijden en urenregistratie binnen jouw organisatie.

In onze voortdurende zoektocht naar innovatieve oplossingen die jouw bedrijfsvoering kunnen verbeteren, stellen we je vandaag voor aan Werktijden.nl. Dit platform biedt software voor het maken van personeelsplanningen, het bijhouden van urenregistratie, verlofregistratie en prikklok-systemen. Zo is alle administratie omtrent uren overzichtelijk geregeld.

Waarom is dit belangrijk voor jou?

  • Realtime inzichten. Met werktijden.nl krijg je direct inzicht in gewerkte uren, verlofsaldo’s, roosters en hoeveel uren je maandelijks inzet. Hiermee monitor je eenvoudig de efficiëntie van een afdeling of je bedrijf.
  • Door de planning, urenregistratie en verlofregistratie in één systeem te organiseren creëer je overzicht. De tijd van Excel-planningen, papieren briefjes en vrijaanvragen via de mail is verleden tijd.
  • Naleving van wet- en regelgeving. werktijden.nl ondersteunt bij het voldoen aan wettelijke verplichtingen op het gebied van arbeidstijdregistratie. Zo weet je zeker dat je je zaken op orde hebt. Het is namelijk een wettelijke verplichting om een administratie van arbeidstijden bij te houden.

Door Werktijden.nl te integreren in jouw bedrijfsprocessen, kan je niet alleen tijd besparen, maar ook de nauwkeurigheid en efficiëntie van de operationele activiteiten verbeteren.

Probeer werktijden.nl gratis 14 dagen uit en ervaar de voordelen: https://app.werktijden.nl/aanmelden.

Link animaties:

Werktijden algemeen: https://youtu.be/dOA7h3Kv1fk?si=sehZrDYASnfdlwKr

Uren registratie prikklok: https://youtu.be/r1cLF7egze4?si=u0ZXypSYocn5BXDD

Klanten ervaring Rituals: https://youtu.be/5rwR4WseeS0?si=k2_z1GOD7jxTs8v2

 

Indien je geïnteresseerd bent in het verkennen van de mogelijkheden van Werktijden.nl voor jouw bedrijf, staat Werktijden.nl klaar om jou te ondersteunen bij de implementatie en integratie van dit platform. Neem gerust contact met ze op voor meer informatie of om een afspraak te maken. werktijden.nl, David Withuis.  Tel. (0)880-550-550, hij adviseert je graag.

Interessant? Deel dit bericht!